Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:143739
 
Vērtējums:
Publicēts: 10.09.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Medijus par taktiskiem padara to ikdienas praktizēšana, pielietošana. Katrs cilvēks sev izvēlētos mediju kanālus izmanto, patērē kaut kāda iemesla dēļ, t.i., taktiski tos ekspluatē, lai sasniegtu kaut kādu sev vēlamo mērķi, līdz ar to jebkuru mūsdienu mediju varētu uzskatīt par taktisku.
Cilvēki izmanto mediju dažādos veidos, piemēram, lasīšanai, runāšanai, klejošanai, lai iepirktos un vēl kā vien to vēlas. Mediji sniedz iespēju katram pašam aktīvi izpausties, ne tikai patērēt citu sagatavotu materiālu. Taktiskie mediji rada vidi kur katrs pats var izpausties dodot atkal tālāk iespēju to darīt citiem, t.i., paplašināt darbības telpu, tā vietā, lai to ieliktu kādos rāmjos. Līdz ar to taktiskie mediji nekad nav perfekti, jo vienmēr atrodas kustībā un nemitīgi attīstās, tiek ietekmēti. Tie balstās uz elastīgu darbību, ātru reaģēšanu uz jaunākajiem notikumiem, mobilitāti.
Lai gan taktiskie mediji sevī iekļauj arī alternatīvos medijus, tie sevi nepieskaita šai kategorijai. Vēl jo vairāk taktiskiem mediji mēģina graut robežu starp sabiedrībā noteiktiem medijiem. Tie mēģina jaut robežu starp amatieru un profesionālo mediju, starp alternatīvajiem un masu medijiem un pat starp privātajiem un publiskajiem. Radīt hibrīdplatformas, kas nav viennozīmīgas.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties