Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:143227
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 24.04.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

British Airways tika izveidota 1939.gadā un šodien ir lielākā starptautiskā pasažieru gaisa satiksmes līnija pasaulē. Kompānijas servisa tīkls ir vien no pasaulē lielākajiem ar 225 individuālajiem galamērķiem 102 valstīs. Alianšu sadarbībā British Airways sedz 648 galamērķus 139 valstīs. British Airways tālāk paplašināsies ar globālo alianšu un privilēģiju vienošanos palīdzību. Kompānijas mērķis ir arī kļūt par vislabāk vadīto kompāniju Lielbritānijā. British Airways lidmašīnu flote ar 330 aparātiem ir lielākā Rietumeiropā. Aviokompānijas galvenais birojs ir Londonas nomalē, Votersaidā, blakus Hītrovai. Kompānija apkalpo gan Hītrovas, gan Gotvikas lidostas Londonā.

VĒSTURE

Kompānijas British Airways izcelšanos var saistīt ar civilās aviācijas dzimšanu. 1919.gada 25.augustā, tās priekšgājējas kompānija – Aircraft Transport and Travel Limited, uzsāka pirmo pasaules ikdienas plānotu starptautisku pakalpojumu starp Londonu un Parīzi. Sākumā tas bija divplāksnis, kas darbojās ar vienmotora dzinēju un vedu kravu un vienu pasažieri. Bija nepieciešams divas ar pus stundas, lai sasniegtu Parīzi. Drīz pēc tam, vēl divas britu kompānijas sāka lidojumus uz Parīzi un Briseli – Instone, kravas pārvadājumu grupa, un Handley Page, lidmašīnu rūpnieks. Šīm kompānijām bija jācīnās ar daudzām grūtībām.. Vienam pilotam bija nepieciešams divas dienas divu stundu vietā, lai sasniegtu Parīzi, ceļā veicot 33 piespiedu apstāšanās. Pa vienam iesācēju kompānijas pārtrauca darbību, dodot ceļu vairāk subsidētiem franču un holandiešu konkurentiem…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties