Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:143099
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 29.12.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Referāta nosaukums ir „Uz pierādījumiem balstīta prakse”. Šī referāta mērķis ir personības izmaiņu analīze sociālā darba ietvaros raugoties no sociālā darbinieka viedokļa, Par pamatu šeit izmantotas dažādas metodes pieejas izmaiņu dinamikas procesā.Tās apraksta izmaiņu secību no sastinguša personības stāvokļa līdz tam brīdim, kad parādās ”tekošums” un notiek pilnīga esošās personības darbība.
Galvenais  šajā izmaiņu dinamikā ir to uzvedības momentu atklāšana,  kuri labāk palīdz saprast: 1)” Es”, kura izmaiņas ir apstājušās, dezintegrācijas procesu; 2) kā notiek pilnas struktūras izveidošana – šaja gadiījumā jaunās identitātes iegūšana (no enerģijas parādīšanās brīža līdz satura apzināšanās pieņemšanai); 3) kā cilvēkam notiek savu personīgo izmaiņu, sevis atrašanas un savas būtības aptveršanas process.
Šajā referātā tiek aplūkota arī ”organisma un vides lauka pašregulācija”, kas ir pastāvīgs kontaktu un atkāpšanos momentu plūdums (personības veselīgas funkcionēšanas gadījumā). Kontakta izpratne sociālajā darbā ir arī kaut kā jauna parādīšanās - tā kas rada iespējas un izaugsmi. Jaunais rodas vidē, kura pieprasa reakciju un radošu pielāgošanos (nevis adaptāciju). Un savu vajadzību apzināšanās palīdz indivīdam orientēties vidē un izdarīt noteiktā situācijā atbilstošas izvēles. Šajā darbā ir pievērsta uzmanība vajadzību identifikācijas procesam, kas saistīts ar sajūtu un emociju pārdzīvojumu, kas atkal savukārt ir saistīts indivīda autentiskumu.…

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1236417
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties