Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:142691
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 02.04.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Būtiski apzināties, ka radio pastāv vairākus gadus un ir izveidojies pamatīgs arhīvs ar ierakstiem un arhivētiem Ozone sesijām un tiešraidēm no vairākiem pasākumiem kopš 1997.gada. E-Lab arī atbalstīja ideju par brīvo, nekomerciālo radio ierakstu izplatīšanu, tā iemesla dēļ tika nodibināta apvienība SSS( Sloka Sound System), kas bija pieejama un atvērta ikvienam muzikantam, tāpat tika izveidota mājaslapa, kur varēja paši veidot audiokaseti un tad lejupielādēt Real audio mūzikas failus un pat izprintēt bildi ar kasetes vāciņu, taču būtiskākā neatkarīgo mūziķu un mākslinieku problēma bija izplatīšanas jautājums.
Šodienas situācija manāmi ir mainījusies, ne tikai tehnoloģiskie atklājumi un izgudrojumi, bet arī cilvēku komunikācija ar tehnoloģiju palīdzību. Pastāv daudz brīvo serveru, kas taisa kopijas , nodrošina rezerves servera darbību, ja pamatserveris iziet no ierindas un ir spējīgi nodrošināties pret hakeriem, spamu un tehniskajiem bojājumiem. Bet tāpat šobrīd ir iespēja klausīties dažādus interneta radio, un dažādas tiešraides un tiešraides mediji lielākoties šobrīd ir komerciāli, tāpat var secināt, ka vienkāršākā veidā darboties tīklā var nebūt pietiekami laba motivācija, lai radītu ko jaunu, bet gan lai parādītu sevi, publicitātes iespējas. Būtiski ir zināt, ka šāda mākslinieku apvienība ir veidojusies paša spēkiem un tas tikai pierāda, ka labas idejas spēj attīstīties ar lielu entuziasmu un interesi, un milzīgu darba atdevi, tad ar būs rezultāti, bet galvenais riskēt un kā ievadā teikts nebēgt prom, bet gan mēģināt.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties