Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:135469
 
Vērtējums:
Publicēts: 07.02.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi:
20. gadi bija ļoti pretrunīgs un kontrastiem bagāts laiks, kad populārās kultūras iespaidā sabiedrība sašķēlās 2 daļās: turīgajos un trūcīgajos; pilsētu un lauku iedzīvotājos.
Reakcijas uz norisošajiem procesiem bija dažādas, ja vieni notiekošo atbalstīja, citi tam pretojās; tā tas bija gan Sausā likuma, gan imigrantu problēmas, gan atjaunotā Kukluksklana, gan evolūcijas teorijas izplatības gadījumā.
Es piekrītu Henrija Meja uzskatam, ka dekādi nevar vērtēt kaut kā viennozīmīgi, un arī tam, ka notiekošajiem kultūras konfliktiem lielāka nozīme bija nākotnē. Iedzīvotāju pretestība notiekošajam bija pavisam normāla reakcija, bet masu kultūras iespaids uz sabiedrību un kultūru bija un joprojām ir tik liels, ka cilvēki, kuri to neatbalsta, protestējot būtībā parāda savu nespēku; tā piemēram imigrācija bija tikai ierobežota, bet ne izbeigta, un imigranti savu kultūru ieveda un nostiprināja jebkurā gadījumā; sievietes un afroamerikāņi ieguva līdzvērtīgas tiesības un nostiprināja savu stāvokli sabiedrībā tik un tā; alkoholu aizliegt pilnībā arī nav iespējams; reliģiskais plurālisms ir neizbēgams, tāpat nevar uzskatīt Bībelisko cilvēka radīšanas skaidrojumu par vienīgo patieso, jo neatkarīgi no cilvēku reliģiskās pārliecības, skaidrojumi par to vienmēr būs atšķirīgi, un ideālā gadījumā ir labi zināt tos visus.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties