Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:129161
 
Vērtējums:
Publicēts: 11.12.2002.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Tieto Konts ir Latvijas firma, lielākās Ziemeļeiropas IT kompānijas - TietoEnator Corporation (Somija & Zviedrija) - sastāvdaļa. Ar vairāk kā 10,000 darbiniekiem un gada apgrozījumu virs 1.2 miljardiem eiro, TietoEnator ir viens no vadošajiem Eiropas IT pakalpojumu piegādātājiem. Tieto Konts darbības profils ir programmu nodrošinājuma izstrāde un uzturēšana norēķiniem ar maksājuma kartēm un finansu IT produktu un pakalpojumu piegāde bankām.
Firma Tieto Konts dibināta 1992. g. 8. aprīlī kā SIA Konts ciešā sadarbībā ar lielākajām Latvijas bankām, izskatot starptautisko norēķinu karšu organizāciju Europay International un VISA International piedāvājumus, lai pirmo reizi neatkarīgās Latvijas pastāvēšanas vēsturē sāktu darbu norēķinu karšu apkalpošanā.
1998. gadā SIA Konts pievienojās Tieto Corporation (Somija), un līdz ar to tika mainīts firmas nosaukums uz Tieto Konts. 1999. gadā Tieto Corporation apvienojās ar vienu no lielākajām Zviedrijas IT kompānijām Enator AB, un izveidojās TietoEnator Corporation.
Tieto Konts galvenais uzņēmējdarbības virziens ir maksājumu karšu datu apstrādes sistēmu izstrāde. Atsevišķiem klientiem Tieto Konts piedāvā arī paplašinātu IT pakalpojumu spektru, pozicionējot sevi kā IT partneri finansu institūcijām. Tieto Konts ir vadošais uzņēmums Austrumeiropā norēķinu karšu sistēmu izstrādāšanā, ieviešanā un uzturēšanā. Tieto Konts klientu loks aptver vairāk kā 80 bankas, karšu apstrādes centrus un degvielas kompānijas 13 Austrumeiropas un Centrālās Eiropas valstīs. Tieto Konts ir nodibinājis un attīsta pārstāvniecības Maskavā un Kijevā. Uzņēmumā pašlaik tiek nodarbināti vairāk kā 130 darbinieki.
Tieto Konts ir ieviesis Kvalitātes vadības sistēmu, kas balstās uz ISO 9001:1994 The Tick IT Guide Issue 4 noteiktajiem standartiem un to ir sertificējusi Bureau Veritas Quality International, kā rezultātā 2000. gada 7. aprīlī saņemts ISO kvalitātes sertifikāts.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1122199
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties