Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:124434
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 26.06.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Ievads    3
2.  Informācijas revolūcija    4
3.  Datorizācija dažādās sfērās    5
4.  Interneta tehnoloģijas    7
5.  Secinājumi    9
6.  Izmantotās literatūras saraksts    10
Darba fragmentsAizvērt

Visu sabiedrisko sfēru un ikdienas cilvēka dzīves datorizācija – ļoti iespaidīgs fenomens. Kopš datora paradīšanās masveidā tirgū pagāja apmēram 25 gadi, bet patērētāju skaits arvien pieaug. Funkcijas, kuras piedava datoru tehnoloģijas nebeidz pārsteigt un padara mūsu dzīvi vienkāršāku un interesantāku. No skaitļojošas mašīnas dators pārvērtās universālā ierīcē, kura var būt profesionāls instruments inžienierim, ārstam, biznesmenim, juristam un citiem, ka arī kalpot par izglītošanas , izklaides un komunikācijas līdzekli, kas manāmi atvieglo mūsu dzīvi un padara informāciju pieejamāku, kas ļoti svārīgi priekš mūsdienu sabiedrības.Atsevišķu cilvēku grupu, kolektīvu un organizāciju darbība arvien vairāk un vairāk ir atkarīga no spējas lietderīgi izmantot esošo informāciju. Lai aktīvi darbotos, vispirms jāveic liels darbs informācijas vākšanai, pārstradei un dziļai analīzei. Rācionālās izejas atrašana jebkurā sfērā prasa liela informācijas apjoma pārstrādi, kas mūsdienās nav iedomājama bez speciālām tehniskam ierīcēm.
Informācijas tehnoloģijas, telekomunikācijas un elektronika veido nozari (turpmāk ITTE nozare), kas jau šodien tiek uzskatīta par bāzi jaunai, uz zināšanām balstītai un inovatīvai ekonomikai un citam nozarem. Tādēļ būtiski nacionālā līmenī izstrādāt tādu profesionālās izglītības standartu, kas atbilstu informācijas sabiedrības tehnoloģiju attīstības dinamikai un vestu mūsu sabiedrību uz intelektuālu sabiedrību ar augstu darba spēka resursu potenciālu un atbilstu globalizācijas prasībām. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties