Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:123758
 
Vērtējums:
Publicēts: 18.10.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Ņemot vērā faktu, ka automašīnas Mazda vadītājam netika konstatēts ātruma pārkāpums, uzskatu, ka manas automašīnas ātrums nevar tikt fiksēts kā ātruma pārkāpums, jo es automašīnu vadīju, braucot lēnāk par automašīnu Mazda, kas brauca pa priekšu tajā pat braukšanas joslā.
Gaujas ielā 15, 1.stāvā , kad ierados uz lietas izskatīšanu, lūdzu man parādīt videoierakstu, kur var redzēt, kādā veidā ir fiksēts ātruma pārkāpums, kas minēts protokolā PA 962333. Man tika atbildēts, ka nekādu video ierakstu nav un neko man parādīt nav iespējams. Valsts Policijas 2010. gada 22.februāra noteikumos Nr.5“ Dienesta pienākumu izpildes organizācija un kontrole sabiedriskās kārtības nodrošināšanas un satiksmes uzraudzības jomā“, 12.nodaļas 103.punktā noteikts, ka videosistēmu ieslēdz, uzsākot dienesta pienākumu izpildi un to aizliegts izslēgt visā patrulēšanas laikā līdz dienesta pienākumu izpildes beigām“. Šie paši noteikumi 70. Punkts nosaka kā norīkojums veic ceļu satiksmes uzraudzību, nosakot, ka 70.1. atrodoties patrulēšanas postenī, lai norīkojums būtu redzams pēc iespējas lielākam ceļu satiksmes dalībnieku skaitam: 70.2. apbraukājot patrulēšanas maršrutu ar dienesta transportlīdzekli, kuram ir valsts standartā noteiktais speciāls policijas transportlīdzekļa krāsojums, apzīmējumi un speciālās gaismas un skaņas signālu ierīces.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1344305
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties