Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:123088
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 23.04.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Es – students, ceļš līdz tam kā es kļuvu par studentu bija diezgan garš. Pabeidzu devīto klasi, saņēmu atestātu, brīvlaiks... pārdomas…. kas es esmu? Kas mani interesē? Kādu profesiju man izvēlēties? Ko es vēlos sasniegt nākotnē? Manas pārdomas ievilkās, pienāc vasaras beigas un biju tikusi tikai tik tālu, ka skaidri zināju – vidusskolā neiešu, bet mācīties gribu.
Iestāšanās visās man zināmajās apkārtnes skolās jau bija beigisies, vairs pat neatceros kā, uzzināju par arodskolu Rīgā, kurā vēl varēja siestāties augusta vidū. Tā arī darīju, aizbraucu un iesniedzu dokumentus, man paziņoja, ka jākārto iestājeksāmeni, un rezultāti būs tikai pēc nedēļas. Kaut ko rakstīju, kaut ko rēķināju, pārliecības par to, ka mani pieņems nekādas. Šīs šaubas vēl vairāk pastiprināja direktores vārdi promejot: „Jau šobrīd, ir pieteikušies 3 cilvēki uz vienu vietu.” Zināju, ka skolā neesmu bijusi tā cītīgākās skolniece, liekās, izredžu nekādu.
Nedēļa gaidot iestājeksāmena rezultātus paskrēja nemanot. Pienāca liktenīgā diena, pati baidijos zvanīt uz skolu, tāpēc palūdzu draudzenei, lai viņa to izdara manā vietā… Urrā!! Esmu pieņemta. Prieks par uzņemšanu bija milzīgs. Drīz vien uzsāku mācības Rīgas 19 arodvisusskolā, kurā apguvu sekretāres profesijas plusus un mīnusus. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties