Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:119221
 
Vērtējums:
Publicēts: 19.02.2015.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Bismarks ir uzskatāms par tā laika veiksmīgāko un, kā grāmatas Diplomātija autors H. Kisendžers apgalvo, ģeniālāko politiķi. Viņš spēja 20 gadus mānīt valstis ar spēka līdzsvaru, kamēr Vācija savu spēka potenciālu neuzkrītoši realizēja. Viņa īstenotā politika ieguva Vācijai starptautisku atbalstu un bieži izrādot centienus veidot kopīgu politiku, kļuva par galveno un ietekmīgāko politiķi visā Eiropā. Vācija straujā tempā ieguva varu un sāka uzkundzēties Eiropai, izvirzot savas prasības priekšgalā.
Vācijai apvienojoties straujā tempā tika veidota lielvara, realizējot un attīstot savu potenciālu iekšēji. Tika stiprināta ekonomika un attīstīta tirdzniecība, kas audzēja valsts spēku un ietekmi starptautiskajā politikā, neizvirzot sākotnēji savas prasības un interese priekšplānā, lai pie varas esošās lielvaras nejustu apdraudējumu. Tāpat Vācija arī nevēlējās apgūt jaunas teritorijas un neizmantoja ekspansijas taktiku, lai nodrošinātu drošību valstī, bet gan veiksmīgi un pārdomāti veidoja starpvalstu attiecības, lai mazinātu ārējo apdraudējumu. …

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties