Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:112823
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 20.04.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Darbinieku nosūtīšana strādāt citā grupas uzņēmumā ārvalstīs nav retums arī Latvijas uzņēmumos un praktiskās situācijas mēdz būt ļoti atšķirīgas, bet jebkurā gadījumā darbinieka nosūtīšana ir aprunāta Darba likuma 14. pantā
Darbinieks, kas veic darbu, kas noteikts darba līgumā, veic arī tādus darbus, kurus var norīkot darba devēja puse sakarā ar kādām izmaiņām darba organizācijā vai arī citos gadījumos. Darbinieks tiek aizsūtīts ārpus ierastās darba telpas, vai nu ārpus valsts robežām. Darbinieks, kurš ir nosūtīts veic konkrētus savus darba pienākumus, saskaņā ar līgumu, uz kura pamatojoties viņš ir nosūtīts.
Ļoti izplatīta ir darbinieku nosūtīšana ārpus valsts robežām, kā arī šo nosūtīšanu termiņi var atšķirties, tik pat labi tas var būt uz pāris dienām, nedēļām vai arī jau gadiem.
Darbinieku nosūtīšana ir diezgan izplatīta Latvijas Bruņotajos spēkos, šīs nosūtīšanas tik pat labi var būt saistītas ne tikai ar konkrētām misijām, bet arī ar sakaru paplašināšanu, pārstāvniecību, vai dažādu citu svarīgu iemeslu dēļ.
Jebkurā gadījumā, kad ir runa par darbinieku nosūtīšanu, tas ir svarīgs jautājums, jo ir nepieciešams veikt visus paredzētos pienākumus augstā līmenī, kā arī ir jābūt precīziem nosacījumiem, kas saistīti ar darba pienākumiem un uzturēšanos noteiktajā vietā, tēriņiem nosūtīšanas laikā, un nosūtītajam darbiniekam visdrīzāk ir jādod atskaites par savu padarīto.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1135639
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties