Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:112019
 
Vērtējums:
Publicēts: 14.01.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2011. - 2015. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  Samsung Galaxy S2 apraksts    5
2.  Šī produkta atšķirības no konkurentu produktiem    7
3.  Tirgus segments    10
4.  Produkta realizācija    12
  Nobeigums    14
  Izmantotā literatūra    15
Darba fragmentsAizvērt

Pēc crash test rezultātiem Galaxy S2, neskatoties uz to, ka tas ir ļoti plāns un tā korpuss ir no plastmasas, parādīja sevi kā izturīgu, uzticamu tālruni. Testa laikā tālrunis tika vairākas reizes nomests uz cietas virsmas, arī ar ekrānu pret šo virsmu, rezultātā tas ieguva tikai niecīgus vizuālos defektus un ekrāns palika vesels, kas parāda, no cik augstas kvalitātes materiāliem ir izveidots tālrunis. Tas ir ļoti labs rādītājs, kas nozīmē, ka tālrunis, pat pēc ilglaicīgas izmantošanas, paliks labā stāvoklī.
Nedaudz par tālruņa nepilnībām un trūkumiem. Dažādiem cilvēkiem ir dažādas gaumes un vajadzības, tāpēc dažiem tie var būt liels mīnus, bet citiem – pluss. Viens trūkums ir kameras pogas neesamība tālruņa korpusā. Ir daudz ērtāk fotografēt, ja ir atsevišķa poga tālrunim sānos. Pats tālruņa korpuss ir pilnībā no plastmasas, kas šķiet nedaudz par prastu šī tālruņa cenai. Īss tālruņa akumulatora darbības laiks. Spriežot pēc parametriem Samsung Galaxy S2 ir labs akumulators darbības laiks, tomēr daudzi lietotāji izsakās negatīvi, sakot, ka baterija tur ļoti slikti, bet tas ir arī atkarīgs no tā cik intensīvi tiek lietots tālrunis.

Nobeigums
Sākot pētījumu mani interesēja, kāpēc Samsung Galaxy S2 ir tik populārs un to tā slavē. Vācot informāciju par šo tālruni, iepazinos tuvāk ar tā priekšrocībām un, protams, arī trūkumiem.
Pārskatā īsumā tika aprakstītas tālruņa funkcijas, kā arī apskatītas tā konkurējošo preču funkcijas. Trešajā nodaļā izskatīju tirgus segmentu un noteicu, kurš ir pats piemērotākais Samsung Galaxy S2 realizācijai. Tāpat apskatīju tālruņa priekšrocības, kuras palīdz virzīt tālruni tirgū.
Šim tālrunim ir ļoti daudz pozitīvu, interesantu funkciju, kuras kompensē visus nelielos tālruņa mīnusus, kas principā ne visiem tiks uzskatīti par mīnusiem, jo katram ir savas intereses, vēlmes un prasības attiecībā uz mobilo tālruni.
Neviena ierīce nav pilnīgi ideāla, tomēr Galaxy S2 uz doto brīdi ir tuvu ideālam, tādēļ tas arī ir guvis tādu popularitāti un labas atsauksmes.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties