Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:109672
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 16.12.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Semiotikas praktikuma izvēlētais un analizējamais fragments- video reklāma „Porsche 911- Business Card”. Analizēts tiks reklāmas beigu fragments- fragmenta izvirzītā tēma ir „Bērnības sapnis”.
Runājot par šo, manuprāt, unikālo reklāmu ir jāpiemin tas ,ka šīs reklāmas mērķis nav izrādīt kārtējo, jauno, ekskluzīvo automašīnu pasaules tirgū, bet mērķis ir parādīt nevis pierādīt, ka šī automašīna daudziem ir bērnības sapnis, jo automašīna „Porsche” ir leģenda vairāk kā 50 gadus.
Reklāmas galvenie varoņi ir automašīna „Porsche Carrera 911” un mazs zēns, neskatoties uz to, ka zēns vēl ir skolnieks, viņa mērķis ir tiešs- „Porsche Carrera 911”.
Šķiet, ka reklāmas autori ir vēlējušies uzrunāt dažādu vecumu auditoriju, jo reklāma ir pilna ar emociju plūsmu, kas liek skatītājam aizdomāties par to, kādas sajūtas viņus pārņēma bērnībā.
Fragmentā, ir redzamas zēna izjūtas un emocijas. Reklāma pati par sevi ir ikdienišķa, tiek attēlota viena diena zēna dzīvē.
Sākot analizēt šo darbu, gribu pievērst Jūsu uzmanību uz to, cik ļoti zēns ir pārliecināts par saviem nākotnes plāniem, nav ne mazāko šaubu, ka viņa sapnis piepildīsies. Mani pārsteidza tas, ka „Porsche” spēj ieviest uzticību arī bērnu sirdīs, tas tomēr nozīmē, cik ļoti šī automašīna ir nepārspējama.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties