Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:109072
 
Vērtējums:
Publicēts: 24.10.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 11 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Kā konkrētu viesu mājas „Vītolkrasti” atrašanās vietu autore izvēlējās Jelgavas novada, Valgundes pagastu - Vītoliņus, jo šī teritorija atrodas netālu no Jelgavas pilsētas– 6 km attālumā un būtu labi piemērota viesu mājas izveidei, jo atrodas nedaudz nomaļus no pilsētas un ir piemērota šāda uzņēmuma izveidei.
Daudziem cilvēkiem aizvien vairāk interesē lauku tūrisms, atpūta pie dabas, ārpus pilsētas burzmas, tādēļ viesu mājas šādā vietā varētu attīstīties gana labi, jo atrodas pieņemamā attālumā no Jelgavas centra, lai cilvēki, kuri vēlas nakšņot un uzturēties ārpus pilsētas, spētu izmantot šīs iespējas viesu mājā „Vītolkrasti”, tādējādi konkrētajai viesu mājai varētu būt pietiekoša noslodze, lai gūtu peļņu. Kā arī viesu māja atrastos netālu no lielceļa Jelgava – Kalnciems, kurš ved arī uz Jūrmalu, taču ne pie paša ceļa, lai putekļi un automašīnu trokšņi netraucētu viesu labsajūtu, tādējādi bieži vien viesu mājā varētu apmesties cilvēki caur braucot, tikai uz vienu nakti. „Vītolkrasti” tiktu veidotu netālu no Lielupes, ar pieeju upei, lai viesu māja varētu nodrošināt klientiem vasaras sezonā peldvietu, kā arī iespēju makšķerēt.

1.2. Mērķa grupa
Mērķu grupas ir stingri noteiktas viesu grupas, kuras viesu māja cenšas piesaistīt kā savus viesus. [6] [8. lpp]
Kaut arī plānotā uzņēmuma pamata mērķa grupa nebūt nav tūristi, bet gan pārsvarā vietējie un tuvāko pilsētiņu iedzīvotāji, nedrīkst aizmirst par to, ka, ja uzņēmums atšķirsies ar kaut ko īpašu un piesaistīs sev uzmanību, tad tas var gūt popularitāti arī tūristu vidū. Tādējādi „Vītolkrastu” mērķa grupa ir tūristi, ceļotāji, kuri apceļo dažādas pasaules vietas, kā arī vietējie Latvijas iedzīvotāji, kā arī ģimenes ar bērniem, jo viesu mājas pagalmā ir nodrošinātas atrakcijas dažāda vecuma bērniem, kur bērni varēs pavadīt savu brīvo laiku, kā arī cilvēki, kuri interesējas par laika pavadīšanu pie dabas un par vēsturi, jo viesu māja iekārtota tā, lai tajā justos senatnes elpa un, lai viesu nams atspoguļotu Jelgavas vēsturi no dibināšanas sākuma līdz mūsdienām. Taču kā dominējošā mērķa grupa noteikti ir ģimenes ar bērniem, cilvēki, kuri vēlas uzturēties ārpus pilsētas burzmas un tūristu auditorija, kurus interesē vēsture, kuri vēlētos pavadīt laiku naktsmājas iejūtoties senatnes ikdienā.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties