Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:108334
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 15.07.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Lai gan es kritizēju kristīgajās teoloģijas cilvēka izpratni, ir viens punkts tajā, ko es pilnībā atbalstu un uzskatu par pareizu, tas ir kā cilvēkiem ir dvēsele. Manuprāt visas izpratnes jāpievieno dvēseli, jo kādos pētījumos jau no dabas zinātnes skatu punkta pierada, ka cilvēkiem tomēr ir dvēsele un noteica arī tas svaru ‒ 21 grams. Man liekas, kā tieši dvēsele atšķir cilvēkus no citam dzīvajam būtnēm.
Es uzskatu, kā, lai gan ir vairākas cilvēka izpratnes, katram cilvēkam tomēr jāizvēlas sev piemēroto vai vispār izdomāt personīgo no dažādām skatu punktiem, lai spētu vismaz sev atbildēt uz jautājumu “Kas ir cilvēks?” Runājot par kristīgo teoloģiju, es jau pieminēju, kā ir vērts pievienot dvēseli, lai atbildēt uz šo jautājumu, vēl noteikti es pievienotu, kā cilvēks ir tas kurš dzīvo godīgi vai vismaz cenšas tā dzīvot. Citus punktus par dievu un eņģeļiem es noteikti atstātu mierā, lai cilvēks spētu pats izvelēties vai tas attiecas uz viņas izpratni par cilvēku vai tomēr ne. Galvenais man liekas necenties piederēt kādai no izpratnēm vai visām kopā, bet dzīvot kā cilvēks nevis dzīvnieks, apdomāt visas savas darbības, mēģināt dzīvot godīgi, būt atbildīgam par savu rīcību un noteikti būt cilvēkam lai ko tas nozīmētu.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1380173
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties