Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:105188
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 09.01.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 7 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Manuprāt, šī brīža problēma Latvijas drukāto mūzikas mediju jomā ir tāda, ka cilvēki nav informēti par šādu mediju esamību, par to, kāds saturs tajos ir pieejams, kur šādus medijus var iegādāties utt. Vēl problēmas sagādā tas, ka ir iespēja iegādāties ārzemju mūzikas žurnālus, par kuriem mūzikas mīļotāji zina un ir pārliecināti par to kvalitāti. Viens no variantiem, kā popularizēt latviešu mūzikas žurnālu iespējams būtu iegādāties katrā žurnālā kādu rakstu no zināmāka ārzemju mūzikas žurnāla. Otrs variants, kurš, manuprāt, ir ticamāks, ka Latvijā varētu ienākt kāds no kaimiņvalstu vai ārzemju mūzikas žurnāliem (līdzīgi kā FHM, Cosmopolitan utt.). Trešais variants, ka Latvijā varētu parādīties kāds jauns drukātais mūzikas medijs, kas sevi popularizējot un veidojot tēlu un atbilstošu saturu, iekarotu šīs nišas auditoriju. Ceturtais variants, ka savu mūzikas žurnālu, kā papildus biznesu, varētu sākt izdot kāds uzņēmums, kas ir jau ieguvis atpazīstamību mūzikas industrijā, piemēram, ierakstu kompānija vai radio stacija (piemēram, Radio 101).
Jāatceras, ka būtiskākais ir veidot savu atpazīstamību, jo cilvēki nevar lasīt to, par ko viņi nezin. Attiecībā uz šobrīd iznākošo žurnālu „Mūzikas Saule”, varu teikt, ka šo žurnālu nevienā tirdzniecības vietā neesmu ievērojusi un neesmu arī neko lasījusi/redzējusi par šo žurnālu pirms šī referāta rakstīšanas, un arī mani draugi, kas interesējas par mūziku un jaunumiem mūzikas jomā, nebija pārliecināti, vai šis žurnāls vēl iznāk.
Jebkurā gadījumā, manuprāt, nākotnē Latvijā drukātajiem mūzikas medijiem vajadzētu attīstīties, taču koncentrējoties ne tikai uz Latvijas mūzikas notikumiem un mūziķiem, bet veidojot vai pērkot arī kvalitatīvu saturu par ārzemju mūzikas notikumiem un mūziķiem.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1248208
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties