Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:100872
 
Vērtējums:
Publicēts: 10.04.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Manuprāt, lai arī sociālajiem medijiem ir bezgala daudz plusu, tiem ir arī vairāki mīnusi, kā, piemēram, viens no tiem ir tieši drošības aspekts, par, kuru sabiedrībā vajadzētu sākt runāt vairāk. Šis ir sociālo mediju “zelta laikmets” - tos lieto būtībā visi – sākot no sākumskolas skolniekiem un beidzot ar pensionāriem, taču cik no šiem lietotājiem apzinās to, ka sociālie mediji var būt arī drauds. Manuprāt, būtu nepieciešamas kampaņas skolās, lai macītu bērniem par to, no kā uzmanīties lietojot sociālos medijus, cik daudz informācijas izpaust par sevi utt. Šis būtu būtiski arī tāpēc, ka sociālo mediju ietekme tikai pieaug, līdz ar to, jo ātrāk mēs iemācīsimies sevi pasargāt, jo efektīvāka būs šī komunikācija.
Jāatzīst, ka arī pati esmu saskārusies ar identitātes zādzību – tika izveidots mans profils portālā face.lv par, kuru uzzināju nejauši, aptuveni 2 gadus pēc tā izveidošanas (portālā tika ievietotas pat manas fotogrāfijas) un, kurā aktīvi norisinājās komunikācija gan ar man nepazīstamām personām, gan manām paziņām…
Mūsdienu sabiedrība bez sociālajiem medijiem nav iedomājama un tuvākajā laikā tas arī visticamāk nemainīsies, tapēc ikvienam no mums ir jāmācās sadzīvot ar virtuālās vides plusiem un mīnusiem. Un, jo atrāk mēs to izdarīsim, jo efektīvāka spēs kļūt komunikācija sociālajos medijos.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties