Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
6,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:100052
 
Vērtējums:
Publicēts: 19.04.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

4.TIRGUS ANALĪZE
4.1. Konkurentu raksturojums
4.1.2. Rīgā atrodas ļoti daudz rotaslietu/aksesuāru veikalu un remonta darbnīcu. Katram veikalam ir savs klientu loks. Veikali un darbnīcas atrodas dažādos Rīgas reģionos.
1.) Veikals "Kazene"
Atrašanās vieta: Rīgā, Brīvības gatvē 372, t/p "Alfa", 1. stāvā. Darba laiks: katru dienu no 10.00-21.00. Neliels veikals, kas piedāvā pircējiem aksesuārus. Veikals izmanto diezgan mazas telpas, taču atrodas tirdzniecības parkā, tāpēc ir cilvēkiem zināms un labi pamanāms.
2.)Veikals „Caramelles”
Atrašanās vieta: Rīgā ir vairāki veikali gan pilsētas centrā, gan dažos no Rīgas tirdzniecības centriem. Veikals piedāvā gan gredzenus, gan auskarus, gan kaklarotas, kā arī dažādus matu aksesuārus. Šis veikalu tīkls iemantojis cilvēku uzticību ar laipno servisu un diezgan lielo veikalu skaitu. Veikalam ir interneta adrese, kurā iespējams apskatīt veikalā piedāvāto produkciju.
3.) Šūšanas studija „Stiliņš”
Atrašanās vieta: Torņakalna iela 11, Rīga. Uzņēmums izmanto mazas telpas, un tā klientu skaits nav liels, taču piedāvā interesantus dizaina paraugus un šūšanas metodes.
4.)Remontdarbnīca „Norse”
Atrašanās vieta: Tērbatas 49/51 (pagalmā), Rīga. Darbnīca piedāvā gan apģērbu, gan apavu, gan aksesuāru remontu par ļoti izdevīgām cenām. Lai arī darbnīcas telpas atrodas mājas pagalmā, uz to ved uz ielas izliktā izkārtne.
5.)Veikals / darbnīca „Žagatas Martas bode”
Atrašanās vieta: Laipu iela 5,Rīga. Piedāvā sēkliņ pērlītes, aizdares, auskaru āķius u.c. materiālus, pusdārgakmeņus, dedzinātu stiklu, plastiku, filcu, sudraba mālu. Apmācība rotu izgatavošanā, stieples vīšanā, izšūšanā, polimēr mālu apstrādē – gan pieaugušajiem, gan bērniem.
6.) „Radošo darbu studija”
Atrašanās vieta: Artilērijas iela 9,Rīga. Lielā izvēlē stieple. Arī rotu detaļas, koka pērles u.c. materiāli. Apmācība batikošanā, filcēšanā u.c.
7.) Veikals „Spolīte"
Atrašanās vieta :A. Čaka 43,Rīga. Pērlītes, pērlīšu veramās adatas, neilona diegs, metāla detaļu un sēkliņ pērlīšu izvēle.
8.) Studija 'Fleur"
Atrašanās vieta: Rīga, Olīvu iela 7. Interneta adresē (www.florists.lv) pieejama informācija par studiju un tās sniegtajiem pakalpojumiem un to cenām. Pērlīšu pīšanas apmācība.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −9,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1241423
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties