Vērtējums:
Publicēts: 22.10.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Referāts 'Japāņu restorāna mārketinga un loģistikas darbības raksturojums', 1.
  • Referāts 'Japāņu restorāna mārketinga un loģistikas darbības raksturojums', 2.
  • Referāts 'Japāņu restorāna mārketinga un loģistikas darbības raksturojums', 3.
  • Referāts 'Japāņu restorāna mārketinga un loģistikas darbības raksturojums', 4.
  • Referāts 'Japāņu restorāna mārketinga un loģistikas darbības raksturojums', 5.
  • Referāts 'Japāņu restorāna mārketinga un loģistikas darbības raksturojums', 6.
  • Referāts 'Japāņu restorāna mārketinga un loģistikas darbības raksturojums', 7.
  • Referāts 'Japāņu restorāna mārketinga un loģistikas darbības raksturojums', 8.
  • Referāts 'Japāņu restorāna mārketinga un loģistikas darbības raksturojums', 9.
  • Referāts 'Japāņu restorāna mārketinga un loģistikas darbības raksturojums', 10.
  • Referāts 'Japāņu restorāna mārketinga un loģistikas darbības raksturojums', 11.
  • Referāts 'Japāņu restorāna mārketinga un loģistikas darbības raksturojums', 12.
Darba fragmentsAizvērt

• Patērētāju vēlmju apmierināšana
Uzņēmuma mērķis ir pētīt, ko vēlas patērētāji un pēc tam pēc iespējas viņu vēlmes īstenot. Tā piemēram, vienā no restorāniem apmeklētājiem tiek piedāvāts aizpildīt anketas, kurās viņiem ir iespēja izteikt savu viedokli par restorānā esošo situāciju, kā arī ieteikt kaut ko jaunu, ko vēlētos, lai šajā iestādē maina vai ievieš. Tāpat uzņēmuma mājas lapā ir aktīvs forums, kurā restorāna apmeklētāji var visu, ko viņi domā. Restorānu tīkla vadītāji aktīvi seko līdzi informācijai forumā un anketās un pieņem vajadzīgos mērus.
• Produktu izvēles dažādība
Uzņēmuma mērķis ir pēc iespējas plašāk aptvert tirgu, tāpēc tiek atvērti restorāni dažādu virtuvju cienītājiem. Vēsture aizsākās pirms pieciem gadiem, kad tika atvērts pirmais suši restorāns Baltijā. Savas izsmalcinātības dēļ tas uzreiz nostājās elitāro uzņēmumu avangardā. Restorāna apmeklētāji ir ne vien izvēlīgi gardēži, bet arī darījumu pasaules pārstāvji, kas iecienījuši mierīgā gaisotnē baudīt šefpavāra piedāvājumu – gan klasiskos suši, gan citus ēdienus, kuri pielīdzināmi austrumu un Eiropas virtuvju labākajiem sasniegumiem. Tā kā cilvēku interese par japāņu kultūru un ēdieniem ir nerimstoša, restorāna popularitāte arvien pieaug. Tādēļ tika atvērti vēl divi restorāni. Tad restorānu tīkla dibinātājiem radās doma atvērt vēl vienu - pirmo Baltijā specializēto bārs, kur piedāvā baudīt visdažādākās izvēles pastas- no itāļu makaroniem līdz taizemiešu nūdelēm. Pavisam drīz durvis vēra vēl viens moderns restorāns, kas pamatoti var lepoties ar izmeklētu ēdienkarti un ekskluzīviem vīniem. Šajā tīklā ir vēl vairāki restorāni, kas savā ziņā ir unikāli un firma ar sasniegto nedomā apstāties.
• Dzīves līmeņa paaugstināšana
Jo augstāks būs dzīves līmenis valstī, jo vairāk cilvēku varēs atļauties apmeklēt restorānus, līdz ar to uzņēmums varēs apmierināt savus pārējos mērķus.

Autora komentārsAtvērt
Atlants