-
Viesu apkalpošana
Nr. | Sadaļas nosaukums | Lpp. |
Ievads | 4 | |
Banketa tēmas izvēle | 5 | |
2. | Ielūguma sastādīšana | 6 |
3. | pieteikuma lapas izveidošana banketa pasūtījuma noformēšanai | 7 |
4. | banketa organizācija | 9 |
4.1. | Uzņēmuma raksturojums, kurā tiks rīkots bankets | 9 |
4.2. | Zāles grafiskais attēlojums ar galdu izvietojumu | 10 |
4.3. | Zāles noformējums | 10 |
4.4. | Ēdienkarte | 10 |
4.5. | Galda servējums | 11 |
4.6. | Banketa apkalpošanas veids | 11 |
4.7. | Pasūtījuma lapa virtuvei un bāram | 11 |
5. | Galda trauku un piederumu aprēķins | 14 |
6. | Secinājumi | 16 |
Izmantotā literatūra | 17 |
6. Secinājumi
Pēc uzrakstītā, kursa darba viesu apkalpošanā, secināju daudz svarīgas lietas, par kurām iepriekš pat nebiju iedomājusies un kas noteikti man būtu nepieciešamas.
Secināju, ka banketu rīkošana ir ļoti jāanalizē un precīzi jāizstrādā gan ēdienkartes gan dzērienu kartes, gan galdu daudzums un to izvietojums ir liela nozīme, katrā no banketiem. Telpas platības un galdu izvietojumu racionāla pielietošana.
Pirms banketa rīkošanas, ir jāuzzina daudz informācijas, par noteikto tematiku, protams ja informācija ir pieejama un ar to dalās banketa pasūtītājs. Ja, informācija nav tik pieejama no banketa pasūtītāja, tad informāciju var meklēt internetā un bibliotēkās noteiktās grāmatās.
Esmu ieguvusi, tikai un vienīgi daudz plašākas un detalizētas zināšanas par banketa rīkošanas nosacījumiem un darba gaitu, kuras nākotnē, rīkojot banketu noteikti pielietošu un pilnveidošu.
…
Kursa darbs Priekšmetā „Viesu apkalpošana" Saturs Ievads 4 Banketa tēmas izvēle 5 2.Ielūguma sastādīšana 6 3.pieteikuma lapas izveidošana banketa pasūtījuma noformēšanai 7 4.banketa organizācija 9 4.1. Uzņēmuma raksturojums, kurā tiks rīkots bankets 9 4.2. Zāles grafiskais attēlojums ar galdu izvietojumu 10 4.3. Zāles noformējums 10 4.4. Ēdienkarte 10 4.5. Galda servējums 11 4.6. Banketa apkalpošanas veids 11 4.7. Pasūtījuma lapa virtuvei un bāram 11 5. Galda trauku un piederumu aprēķins 14 6. Secinājumi 16 Izmantotā literatūra 17