Vērtējums:
Publicēts: 06.03.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Nav
  • Prakses atskaite 'Viesu apkalpošana', 1.
  • Prakses atskaite 'Viesu apkalpošana', 2.
  • Prakses atskaite 'Viesu apkalpošana', 3.
  • Prakses atskaite 'Viesu apkalpošana', 4.
  • Prakses atskaite 'Viesu apkalpošana', 5.
  • Prakses atskaite 'Viesu apkalpošana', 6.
  • Prakses atskaite 'Viesu apkalpošana', 7.
  • Prakses atskaite 'Viesu apkalpošana', 8.
  • Prakses atskaite 'Viesu apkalpošana', 9.
  • Prakses atskaite 'Viesu apkalpošana', 10.
  • Prakses atskaite 'Viesu apkalpošana', 11.
  • Prakses atskaite 'Viesu apkalpošana', 12.
  • Prakses atskaite 'Viesu apkalpošana', 13.
  • Prakses atskaite 'Viesu apkalpošana', 14.
  • Prakses atskaite 'Viesu apkalpošana', 15.
  • Prakses atskaite 'Viesu apkalpošana', 16.
  • Prakses atskaite 'Viesu apkalpošana', 17.
  • Prakses atskaite 'Viesu apkalpošana', 18.
  • Prakses atskaite 'Viesu apkalpošana', 19.
  • Prakses atskaite 'Viesu apkalpošana', 20.
  • Prakses atskaite 'Viesu apkalpošana', 21.
  • Prakses atskaite 'Viesu apkalpošana', 22.
  • Prakses atskaite 'Viesu apkalpošana', 23.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    4
  Banketa tēmas izvēle    5
2.  Ielūguma sastādīšana    6
3.  pieteikuma lapas izveidošana banketa pasūtījuma noformēšanai    7
4.  banketa organizācija    9
4.1.  Uzņēmuma raksturojums, kurā tiks rīkots bankets    9
4.2.  Zāles grafiskais attēlojums ar galdu izvietojumu    10
4.3.  Zāles noformējums    10
4.4.  Ēdienkarte    10
4.5.  Galda servējums    11
4.6.  Banketa apkalpošanas veids    11
4.7.  Pasūtījuma lapa virtuvei un bāram    11
5.  Galda trauku un piederumu aprēķins    14
6.  Secinājumi    16
  Izmantotā literatūra    17
Darba fragmentsAizvērt

6. Secinājumi
Pēc uzrakstītā, kursa darba viesu apkalpošanā, secināju daudz svarīgas lietas, par kurām iepriekš pat nebiju iedomājusies un kas noteikti man būtu nepieciešamas.
Secināju, ka banketu rīkošana ir ļoti jāanalizē un precīzi jāizstrādā gan ēdienkartes gan dzērienu kartes, gan galdu daudzums un to izvietojums ir liela nozīme, katrā no banketiem. Telpas platības un galdu izvietojumu racionāla pielietošana.
Pirms banketa rīkošanas, ir jāuzzina daudz informācijas, par noteikto tematiku, protams ja informācija ir pieejama un ar to dalās banketa pasūtītājs. Ja, informācija nav tik pieejama no banketa pasūtītāja, tad informāciju var meklēt internetā un bibliotēkās noteiktās grāmatās.
Esmu ieguvusi, tikai un vienīgi daudz plašākas un detalizētas zināšanas par banketa rīkošanas nosacījumiem un darba gaitu, kuras nākotnē, rīkojot banketu noteikti pielietošu un pilnveidošu.

Autora komentārsAtvērt
Atlants