Vērtējums:
Publicēts: 04.06.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
  • Referāts 'MS Excel rīka "Solver" praktiskais pielietojums', 1.
  • Referāts 'MS Excel rīka "Solver" praktiskais pielietojums', 2.
  • Referāts 'MS Excel rīka "Solver" praktiskais pielietojums', 3.
  • Referāts 'MS Excel rīka "Solver" praktiskais pielietojums', 4.
  • Referāts 'MS Excel rīka "Solver" praktiskais pielietojums', 5.
  • Referāts 'MS Excel rīka "Solver" praktiskais pielietojums', 6.
  • Referāts 'MS Excel rīka "Solver" praktiskais pielietojums', 7.
  • Referāts 'MS Excel rīka "Solver" praktiskais pielietojums', 8.
  • Referāts 'MS Excel rīka "Solver" praktiskais pielietojums', 9.
  • Referāts 'MS Excel rīka "Solver" praktiskais pielietojums', 10.
  • Referāts 'MS Excel rīka "Solver" praktiskais pielietojums', 11.
  • Referāts 'MS Excel rīka "Solver" praktiskais pielietojums', 12.
  • Referāts 'MS Excel rīka "Solver" praktiskais pielietojums', 13.
  • Referāts 'MS Excel rīka "Solver" praktiskais pielietojums', 14.
  • Referāts 'MS Excel rīka "Solver" praktiskais pielietojums', 15.
  • Referāts 'MS Excel rīka "Solver" praktiskais pielietojums', 16.
  • Referāts 'MS Excel rīka "Solver" praktiskais pielietojums', 17.
  • Referāts 'MS Excel rīka "Solver" praktiskais pielietojums', 18.
  • Referāts 'MS Excel rīka "Solver" praktiskais pielietojums', 19.
  • Referāts 'MS Excel rīka "Solver" praktiskais pielietojums', 20.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
  Kā lietot MS Excel rīku Solver?    4
  Definējam problēmu un Solveris (Risinātājs) to atrisina    4
  Mērķa funkcija    5
  Izmantotie mainīgie    6
  Ierobežojumi    6
  Iegūstam rezultātus un tos nolasām    8
  Izmantotā literatūra    10
Darba fragmentsAizvērt

Definējam problēmu un Solveris (Risinātājs) to atrisina
Kā piemērs tiks ņemta studentu mūžīgā naudas problēma jeb precīzāk sakot – kā paēst veselīgi, pēc iespējas lētāk un justies paēdušam. Lai sasniegtu mērķi ir nepieciešami izejas dati par vairākiem ēdieniem (to sastāvs), cenas un vielu daudzumi, ko nepieciešams uzņemt dienas laikā.
Kā redzams tabulā 1, lai raksturotu ēdienu sastāvu autors izvēlējās ieteicamos kilokaloriju, ūdens, Olbaltumvielu, tauku, ogļhidrātu, kalcija, dzelzs, magnija, fosfora, vitamīnu C, B1, B2, A un E, kā arī holesterīna daudzumus vienai dienai.

Autora komentārsAtvērt
Atlants