Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 04.03.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 8 vienības
Atsauces: Nav
  • Referāts 'Indiešu virtuve', 1.
  • Referāts 'Indiešu virtuve', 2.
  • Referāts 'Indiešu virtuve', 3.
  • Referāts 'Indiešu virtuve', 4.
  • Referāts 'Indiešu virtuve', 5.
  • Referāts 'Indiešu virtuve', 6.
  • Referāts 'Indiešu virtuve', 7.
  • Referāts 'Indiešu virtuve', 8.
  • Referāts 'Indiešu virtuve', 9.
  • Referāts 'Indiešu virtuve', 10.
  • Referāts 'Indiešu virtuve', 11.
  • Referāts 'Indiešu virtuve', 12.
  • Referāts 'Indiešu virtuve', 13.
  • Referāts 'Indiešu virtuve', 14.
  • Referāts 'Indiešu virtuve', 15.
  • Referāts 'Indiešu virtuve', 16.
  • Referāts 'Indiešu virtuve', 17.
  • Referāts 'Indiešu virtuve', 18.
  • Referāts 'Indiešu virtuve', 19.
  • Referāts 'Indiešu virtuve', 20.
  • Referāts 'Indiešu virtuve', 21.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Anotācija    3
2.  Ievads    4
3.  Tradicionālā Indiešu kulinārija    5
4.  Ēšanas paradumi un alkohols    6
5.  Garšvielas bagātina dzīvi!    7
6.  Galvenās sastāvdaļas Indiešu virtuvē    8
7.  Rīsi un Curry receptes    10
8.  Sue’s Indian Raja – indiešu restorāns ar lielisku atmosfēru    10
9.  Marinēti dārzenī sinepju eļļā    10
10.  Masala tēja    10
11.  Masala tējas gatavošanas tehnoloģiskā karte    11
12.  Kulfī (indiešu saldējums)    12
13.  Kulfī (indiešu saldējums) gatavošanas tehnoloģiskā karte    13
14.  Aptauja    14
15.  Aptaujas rezultāti    16
16.  Nobeigums    16
17.  Izmantotā literatūra    17
18.  Pielikums    18
Darba fragmentsAizvērt

Nobeigums
Šo darbu veicot autoram grūtības sagādāja praktiskas daļas izveide, jo autors nevarēju izdomāt ko vēlos tajā darīt. Teorētiskā daļa nesagādāja lielas grūtības, jo informācija bija pietiekami plaša lai šo darbu izdarītu pietiekami labi.
Pēc autora domām manu darbu varētu izmantot , lai audzēkņiem pastāstītu par Indiešu virtuves plašo garšvielu klāstu un asajiem, pikantajiem ēdieniem.
Šo darbu veicot autors uzzināja, ka Indijā alkoholu lieto ļoti reti, veģetārisms ir ļoti izplatīts šajā valsti. Indijas valsts pati no sevis ir interesanta un koša. Tāpat Indijas virtuvē plaši un radoši tiek izmantoti visdažādākie dārzeņi – arī šajā aspektā vērojamas atšķirīgas iezīmes pa reģioniem.
Tradicionālā indiešu mājas, sieva un māte neiet uz darbu. Viņa paliek mājās un pavada visu dienu, lai pārliecinātos, ka ir pilnvērtīgs un garšīgs ēdiens sagatavots viņas ģimenei. Ja ir citas vecākas sievietes mājsaimniecībā, piemēram, tantes vai vecmāmiņas, tās arī palīdz.

Autora komentārsAtvērt
Atlants