• Organizācijas iekšējā un ārējā vide pārtikas preču mazumtirdzniecības uzņēmumā

     

    Referāts6 Ekonomika

Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 12.07.2004.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Referāts 'Organizācijas iekšējā un ārējā vide pārtikas preču mazumtirdzniecības uzņēmumā', 1.
  • Referāts 'Organizācijas iekšējā un ārējā vide pārtikas preču mazumtirdzniecības uzņēmumā', 2.
  • Referāts 'Organizācijas iekšējā un ārējā vide pārtikas preču mazumtirdzniecības uzņēmumā', 3.
  • Referāts 'Organizācijas iekšējā un ārējā vide pārtikas preču mazumtirdzniecības uzņēmumā', 4.
  • Referāts 'Organizācijas iekšējā un ārējā vide pārtikas preču mazumtirdzniecības uzņēmumā', 5.
  • Referāts 'Organizācijas iekšējā un ārējā vide pārtikas preču mazumtirdzniecības uzņēmumā', 6.
  • Referāts 'Organizācijas iekšējā un ārējā vide pārtikas preču mazumtirdzniecības uzņēmumā', 7.
  • Referāts 'Organizācijas iekšējā un ārējā vide pārtikas preču mazumtirdzniecības uzņēmumā', 8.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Pamatinformācija par uzņēmumu    2
2.  Uzņēmuma iekšēja un ārēja vide    2
3.  Organizācijas analīze    6
4.  PROBLĒMAS UN RISINĀJUMS    7
Darba fragmentsAizvērt

Iekšējā vide – ir tie galvenie organizācijas darbības nosacījumi un faktori, kas izveidojas tās menedžmenta gala iznākumā.

Organizācijas iekšējās vides faktori ir:

mērķi – uzņēmums izstrādā savus mērķus, kuri ir par pamatu maksimālas peļņas gūšanai, noturēšanos tirgū, ka arī lai nemitīgi attīstītos un būtu ko piedāvāt tirgū.
Stratēģiskie mērķi- uzņēmums 2;3 gadu laikā plāno uzbūvēt viesu māju un
vismaz pusi no viesnīcas labiekārtot.
Taktiskie mērķi- gada laika uzņēmums plāno uzcelt pirti, labiekārtot apkārtni,
līdz ar To paplašināt uzņēmējdarbību piesaistot vairāk klientus.
Operatīvie mērķi- piedāvāt plašāku produktu sortimentu un uzlabot ēdienu
kvalitāti, uzsākt pirts celtniecību.

darbinieki, struktūra

Patlaban uzņēmumā darbojas šādas darbinieku grupas. Tā kā uzņēmums ir mazs tad šāds darbinieku stāvs pilnībā apmierina uzņēmuma vajadzības.
Uzņēmuma direktore atbild par uzņēmuma grāmatvedību, savukārt vietnieks ir atbildīgs par uzņēmuma darba un darbinieku organizēšanu, kā arī ar sagādes saistītiem jautājumiem.
Uzņēmumā strādā ari vel 2 pārdevējas, pavāre kura darbojas tikai pie banketu galda klāšanas un sētnieks, kurš ir atbildīgs par apkārtnes sakopšanas, dažādiem remonta saistītiem jautājumiem. …

Autora komentārsAtvērt
Atlants