Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 22.02.2022.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2016. - 2020. g.
2021. - 2025. g.
  • Konspekts 'Ēdināšanas uzņēmuma prakses atskaite', 1.
  • Konspekts 'Ēdināšanas uzņēmuma prakses atskaite', 2.
  • Konspekts 'Ēdināšanas uzņēmuma prakses atskaite', 3.
  • Konspekts 'Ēdināšanas uzņēmuma prakses atskaite', 4.
  • Konspekts 'Ēdināšanas uzņēmuma prakses atskaite', 5.
  • Konspekts 'Ēdināšanas uzņēmuma prakses atskaite', 6.
  • Konspekts 'Ēdināšanas uzņēmuma prakses atskaite', 7.
  • Konspekts 'Ēdināšanas uzņēmuma prakses atskaite', 8.
  • Konspekts 'Ēdināšanas uzņēmuma prakses atskaite', 9.
  • Konspekts 'Ēdināšanas uzņēmuma prakses atskaite', 10.
  • Konspekts 'Ēdināšanas uzņēmuma prakses atskaite', 11.
  • Konspekts 'Ēdināšanas uzņēmuma prakses atskaite', 12.
  • Konspekts 'Ēdināšanas uzņēmuma prakses atskaite', 13.
  • Konspekts 'Ēdināšanas uzņēmuma prakses atskaite', 14.
  • Konspekts 'Ēdināšanas uzņēmuma prakses atskaite', 15.
  • Konspekts 'Ēdināšanas uzņēmuma prakses atskaite', 16.
  • Konspekts 'Ēdināšanas uzņēmuma prakses atskaite', 17.
  • Konspekts 'Ēdināšanas uzņēmuma prakses atskaite', 18.
  • Konspekts 'Ēdināšanas uzņēmuma prakses atskaite', 19.
  • Konspekts 'Ēdināšanas uzņēmuma prakses atskaite', 20.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  IEVADS    3
1.  UZŅĒMUMA UN TĀ ATRAŠANĀS VIETAS RAKSTUROJUMS    5
2.  UZŅĒMUMA DARBĪBAS PAMATOJUMS UN SPECIALIZĀCIJA    6
3.  UZŅĒMUMA ORGANIZATORISKĀ STRUKTŪRA    7
4.  UZŅĒMUMA KAPACITĀTE UN MĒRĶA GRUPAS    8
5.  UZŅĒMUMA PAMATA UN PALĪGPAKALPOJUMA VEIDI    9
6.  UZŅĒMUMA PAKALPOJUMU VEIDS UN LĪMENIS    10
7.  UZŅĒMUMA NOSLOGOJUMS    11
8.  PAKALPOJUMA TIRGUS UN SARAŽOTĀ PRODUKCIJA    12
9.  SADARBĪBAS UN INFORMĀCIJAS PLŪSMA    15
10.  H.E. VANADZIŅŠ. ZIEMEĻU RESTORĀNA SVID MATRICA    16
11.  SECINĀJUMI    18
12.  PRIEKŠLIKUMI    19
13.  LITERATŪRAS AVOTI    20
Darba fragmentsAizvērt

Bērnu ēdienkartē ietilpst mājas frī kartupeļi, krāsaini makaroni ar gaļu, briežu kotlešu bumbas ar biezeni, kā arī vistas gaļas plāceņi. Visi šie ēdieni tiek noformēti īpaši koncentrējoties uz bērnu vēlmēm, kā arī procijas apjoms ir pietiekams.
Vanadziņa restorāns piedāvā trīs desertus. Mājas saldējuma izlasi, kurā ietilpst ķiršu, šokolādes un iebiezinātā piena saldējuma bumbas. Mājas zefīra deserts ir biezpiena krēms ar bezē un rozmarīna saldējumu, tam visam apkārt ir cukurota stikla ovāls un svaigas zemenes.
Vispopulārākais un viens no firmas ēdieniem restorānā ir siera kūka. Tā ir īpaša ar to, ka nav regulāra siera kūka, bet katra sastāvdaļa ir atsevišķi uz šķīvja. Sviesta cepums, dzērveņu drumstalas un cukurotas brūklenes- oriģināli noformēts.
Pamatā ēdienkarte ir plaša, un ēdieni tiek gatavoti no svaigas produkcijas, tomēr ir nepieciešama plašāka ēdienkarte tieši vegāniem un veģetāriešiem.

9.SADARBĪBAS UN INFORMĀCIJAS PLŪSMA
Vanadziņa restorāns vēl sadarbojas ar “ENTERGAUJA”, caur kuriem notiek gan viesnīcu rezervācijas, gan arī apmeklētāji uz restorānu.
Cēsīs informācijas aprite ļoti aktīvi notiek caur Cēsu tūrisma centru, kurš organizē gan restorānu nedēļas, gan cita veida pasākumus ēdinātājiem.
Lai reklamētu un popularizētu savu uzņēmumu, kā arī komunicētu ar klientiem, darbinieki izmanto Vanadziņa restorāna mājaslapu: https://vanadzinarestorans.lv/ , google business un sociālo tīklu platformas: Facebook un Instagram.

Atlants