Vērtējums:
Publicēts: 18.02.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Ungārijas nacionālie ēdieni', 1.
  • Prezentācija 'Ungārijas nacionālie ēdieni', 2.
  • Prezentācija 'Ungārijas nacionālie ēdieni', 3.
  • Prezentācija 'Ungārijas nacionālie ēdieni', 4.
  • Prezentācija 'Ungārijas nacionālie ēdieni', 5.
  • Prezentācija 'Ungārijas nacionālie ēdieni', 6.
  • Prezentācija 'Ungārijas nacionālie ēdieni', 7.
  • Prezentācija 'Ungārijas nacionālie ēdieni', 8.
  • Prezentācija 'Ungārijas nacionālie ēdieni', 9.
  • Prezentācija 'Ungārijas nacionālie ēdieni', 10.
  • Prezentācija 'Ungārijas nacionālie ēdieni', 11.
  • Prezentācija 'Ungārijas nacionālie ēdieni', 12.
  • Prezentācija 'Ungārijas nacionālie ēdieni', 13.
  • Prezentācija 'Ungārijas nacionālie ēdieni', 14.
  • Prezentācija 'Ungārijas nacionālie ēdieni', 15.
  • Prezentācija 'Ungārijas nacionālie ēdieni', 16.
Darba fragmentsAizvērt

Ja ir vēlēšanās nobaudīt zivis, tad vislabākos zivju ēdienus var nobaudīt kādā zivju restorānā laukos – ezera vai upes tuvumā. Svaigi grilēts zandarts vai līdaka nav slikta izvēle, bet zivju zupa ar karpu un daudz sarkano papriku ir ēdiens kas noteikti jānobauda.

Konditorija
Tortes, kūkas, ruletes un smalkmaizītes satur daudz sviesta krēma, putukrējuma, riekstu un vaniļas.
Bieži tieši vienkāršākie konditorejas izstrādājumi ir visgardākie – mazās siera smalkmaizītes vai skābpiena mīklas strūdeles ar ābolu, siera, skābo ķiršu vai magoņu pildījumu.
Samaltas magoņu sēklas, kas sajauktas kopā ar cukuru un citrona miziņu, ir ļoti iecienīta sastāvdaļa daudzos konditorejas izstrādājumos.

Atlants