Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 22.03.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 11 vienības
Atsauces: Nav
  • Referāts 'Metālu priekšmetu izmantošana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 1.
  • Referāts 'Metālu priekšmetu izmantošana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 2.
  • Referāts 'Metālu priekšmetu izmantošana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 3.
  • Referāts 'Metālu priekšmetu izmantošana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 4.
  • Referāts 'Metālu priekšmetu izmantošana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 5.
  • Referāts 'Metālu priekšmetu izmantošana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 6.
  • Referāts 'Metālu priekšmetu izmantošana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 7.
  • Referāts 'Metālu priekšmetu izmantošana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 8.
  • Referāts 'Metālu priekšmetu izmantošana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 9.
  • Referāts 'Metālu priekšmetu izmantošana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 10.
  • Referāts 'Metālu priekšmetu izmantošana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 11.
  • Referāts 'Metālu priekšmetu izmantošana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 12.
  • Referāts 'Metālu priekšmetu izmantošana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 13.
  • Referāts 'Metālu priekšmetu izmantošana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 14.
  • Referāts 'Metālu priekšmetu izmantošana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 15.
  • Referāts 'Metālu priekšmetu izmantošana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 16.
  • Referāts 'Metālu priekšmetu izmantošana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 17.
  • Referāts 'Metālu priekšmetu izmantošana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 18.
  • Referāts 'Metālu priekšmetu izmantošana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 19.
  • Referāts 'Metālu priekšmetu izmantošana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 20.
  • Referāts 'Metālu priekšmetu izmantošana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 21.
  • Referāts 'Metālu priekšmetu izmantošana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 22.
  • Referāts 'Metālu priekšmetu izmantošana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 23.
  • Referāts 'Metālu priekšmetu izmantošana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 24.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
  Metāli    4
  Alumīnija trauki    5
  Čuguna trauki    6
  Nerūsējošais tērauds    7
  Trauki ar teflona pārklājumu    8
  Emaljas trauki    9
  Vara trauki    10
  Metāla trauki un veselība    12
  Metālu priekšmetu kopšana    14
  Pētījums    17
  Secinājumi    21
  Priekšlikumi    22
  Izmantotā literatūra    23
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Rakstot šo darbu, es secināju, ka
1. Ēdināšanas uzņēmumos visvairāk lieto nerūsējošā tērauda, čuguna un vara traukus, jo tiem ir laba siltuma vadība (it īpaši varam) un tajos ir labi gatavot ēdienu.
2. Viskaitīgākie cilvēka veselībai ir alumīnija trauki un trauki ar teflona pārklājumu, tāpēc ēdināšanas uzņēmumi tos izmanto ļoti maz.
3. Veselībai drošākie ir emaljē trauki, jo uz gludās virsmas nevairojas baktērijas un vara trauki, kam ir antibakteriāla iedarbība.
4. Lai metāla trauki ilgāk kalpotu, tos nevar mazgāt ar trauku mazgājamo līdzekli, kura sastāvā ir hlors.
5. „Fairy” trauku mazgāšanas līdzekli izmanto ļoti daudz cilvēki uz uzņēmumi, neskatoties uz to, ka viņi zina, cik šis līdzeklis ir kaitīgs veselībai.

Priekšlikumi
Mani priekšlikumi būtu:
1. Neļaut ēdināšanas uzņēmumos lietot alumīnija traukus.
2. Informēt cilvēkus par to, cik „Fairy” trauku mazgāšanas līdzeklis ir kaitīgs veselībai.
3. Popularizēt un reklamēt vairāk trauku mazgāšanas līdzekļus, kas ražoti Latvijā.
4. Popularizēt „ECO” trauku mazgāšanas līdzekli, jo tas nesatur fosfātus un krāsvielas, saudzē roku ādu, mazgājošās vielas bioloģiski sadalās, iepakojums ir pārstrādājams un atkārtoti izmantojams.

Atlants