Attieksme pret apmeklētāju
•Kopējais vērtējums –3;
•Neveiksmīgs pirmais kontakts;
•Netiek pievērsta īpaša uzmanība;
•Netiek izteikti ieteikumi ēdiena izvēlē vai piedāvāti papildus piedāvājumi (dzērieni, deserti utt.);
•Ātra viesmīļu pasūtījumu pieņemšana, atbilstošs ēdienu gaidīšanas laiks;
•Kompetenta norēķināšanās ar viesi;
•Neveiksmīgs pēdējais kontakts.
Priekšlikumi
•Pastiprināta gaisa ventilācija;
•Papildus uzmanības pievēršana tīrībai
ēdamzālē;
•Papildus ēdienu piedāvājuma izveide;
•Viesmīļu (iespējams atkārtota) apmācība:
-pārdošanas jomā,
-saskarsmes jomā,
-viesmīlības jomā.…