Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 03.04.2018.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Jūras svētki', 1.
  • Prezentācija 'Jūras svētki', 2.
  • Prezentācija 'Jūras svētki', 3.
  • Prezentācija 'Jūras svētki', 4.
  • Prezentācija 'Jūras svētki', 5.
  • Prezentācija 'Jūras svētki', 6.
  • Prezentācija 'Jūras svētki', 7.
  • Prezentācija 'Jūras svētki', 8.
  • Prezentācija 'Jūras svētki', 9.
  • Prezentācija 'Jūras svētki', 10.
  • Prezentācija 'Jūras svētki', 11.
  • Prezentācija 'Jūras svētki', 12.
  • Prezentācija 'Jūras svētki', 13.
  • Prezentācija 'Jūras svētki', 14.
  • Prezentācija 'Jūras svētki', 15.
  • Prezentācija 'Jūras svētki', 16.
  • Prezentācija 'Jūras svētki', 17.
  • Prezentācija 'Jūras svētki', 18.
  • Prezentācija 'Jūras svētki', 19.
  • Prezentācija 'Jūras svētki', 20.
  • Prezentācija 'Jūras svētki', 21.
  • Prezentācija 'Jūras svētki', 22.
  • Prezentācija 'Jūras svētki', 23.
  • Prezentācija 'Jūras svētki', 24.
  • Prezentācija 'Jūras svētki', 25.
  • Prezentācija 'Jūras svētki', 26.
  • Prezentācija 'Jūras svētki', 27.
  • Prezentācija 'Jūras svētki', 28.
  • Prezentācija 'Jūras svētki', 29.
  • Prezentācija 'Jūras svētki', 30.
  • Prezentācija 'Jūras svētki', 31.
  • Prezentācija 'Jūras svētki', 32.
  • Prezentācija 'Jūras svētki', 33.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Ievads   
2.  Galdi un krēsli   
3.  Galdu un krēslu izvietojums   
4.  Galdauts, salvetes un to locījums   
5.  Galda noformējums   
6.  Galda trauki un glāzes   
7.  Galda piederumi   
8.  Banketa ēdienkarte   
9.  Tehnoloģiskās un kalkulācijas kartes   
10.  Secinājumi   
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Pateicoties šim darbam es uzzināju vairāk par Jūras svētkiem, jeb Zvejniek svētkiem. Vairāk iepazinos tieši ar zivju ēdienu pagatavošanu. Man patika veidot šo darbu.

Autora komentārsAtvērt
Atlants