Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 26.07.2004.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 16 vienības
Atsauces: Nav
  • Biznesa plāns 'SIA "Shiitake"', 1.
  • Biznesa plāns 'SIA "Shiitake"', 2.
  • Biznesa plāns 'SIA "Shiitake"', 3.
  • Biznesa plāns 'SIA "Shiitake"', 4.
  • Biznesa plāns 'SIA "Shiitake"', 5.
  • Biznesa plāns 'SIA "Shiitake"', 6.
  • Biznesa plāns 'SIA "Shiitake"', 7.
  • Biznesa plāns 'SIA "Shiitake"', 8.
  • Biznesa plāns 'SIA "Shiitake"', 9.
  • Biznesa plāns 'SIA "Shiitake"', 10.
  • Biznesa plāns 'SIA "Shiitake"', 11.
  • Biznesa plāns 'SIA "Shiitake"', 12.
  • Biznesa plāns 'SIA "Shiitake"', 13.
  • Biznesa plāns 'SIA "Shiitake"', 14.
  • Biznesa plāns 'SIA "Shiitake"', 15.
  • Biznesa plāns 'SIA "Shiitake"', 16.
  • Biznesa plāns 'SIA "Shiitake"', 17.
  • Biznesa plāns 'SIA "Shiitake"', 18.
  • Biznesa plāns 'SIA "Shiitake"', 19.
  • Biznesa plāns 'SIA "Shiitake"', 20.
  • Biznesa plāns 'SIA "Shiitake"', 21.
  • Biznesa plāns 'SIA "Shiitake"', 22.
  • Biznesa plāns 'SIA "Shiitake"', 23.
Darba fragmentsAizvērt

Latvijai, iestājoties ES, prognozējams sēņu patēriņa pieaugums, kā arī pieprasījums pēc ekoloģiski tīras un kvalitatīvas produkcijas. SIA “Shiitake” nodarbosies ar šitakē sēņu audzēšanu un popularizēšanu. Šīs sēnes ir augstvērtīgs, diētisks uzturlīdzeklis, kurām ikdienas uzturā, kā arī saslimšanas gadījumos ir gan ārstnieciska, gan profilaktiska nozīme. Tām nav pilnīgi līdzīga sintētiska aizstājēja. Zinātnieki prognozē, ka nākotnē tās būs olbaltumvielu, minerālvielu, šķiedrvielu un aizsargvielu ieguves pamatprodukts. Latvijā šitakē sēnes piesaista arvien vairāk interesentu. Pašlaik tās audzē 146 zemnieku saimniecībās. Ir dibināta Latvijas Šitakē sēņu asociācija un izdota “Šitakē” grāmata. Tomēr veiktā aptauja liecina, ka potenciālie patērētāji ir maz informēti par šīs produkcijas apbrīnojamajām īpašībām. Veikalu plauktos šitakē ir reti sastopamas, jo pašreizējo ražotāju produkcija aizceļo galvenokārt uz restorāniem, kafejnīcām vai arī papildina pašu audzētāju ēdienkartes. …

Autora komentārsAtvērt
Atlants