Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 20.10.2022.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 16 vienības
Atsauces: Ir
Laikposms: 2016. - 2020. g.
  • Referāts 'Ārvalstu viesu apkalpošana', 1.
  • Referāts 'Ārvalstu viesu apkalpošana', 2.
  • Referāts 'Ārvalstu viesu apkalpošana', 3.
  • Referāts 'Ārvalstu viesu apkalpošana', 4.
  • Referāts 'Ārvalstu viesu apkalpošana', 5.
  • Referāts 'Ārvalstu viesu apkalpošana', 6.
  • Referāts 'Ārvalstu viesu apkalpošana', 7.
  • Referāts 'Ārvalstu viesu apkalpošana', 8.
  • Referāts 'Ārvalstu viesu apkalpošana', 9.
  • Referāts 'Ārvalstu viesu apkalpošana', 10.
  • Referāts 'Ārvalstu viesu apkalpošana', 11.
Darba fragmentsAizvērt

Cilvēkiem, apmeklējot ēdināšanas uzņēmumus, svarīgāka par ēdienu ir kopējā pieredze, kas arī atstās iespaidu par attiecīgo uzņēmumu. Viesi labprātīgi vēlēsies maksāt vairāk, ja tiks sagaidīti laipni un apkalpoti ar rūpību u n cieņu no viesmīļu puses. Par to lai viesi tiktu apkalpoti kvalitatīvi un labi, un iegūtu pozitīvu kopējo iespaidu par apmeklēto uzņēmumu, ir atbildīga gan ēdināšanas uzņēmuma vadība, gan darbinieki (Thompson, 2019).…

Autora komentārsAtvērt
Atlants