Vērtējums:
Publicēts: 13.03.2015.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Mikroviļņi', 1.
  • Prezentācija 'Mikroviļņi', 2.
  • Prezentācija 'Mikroviļņi', 3.
  • Prezentācija 'Mikroviļņi', 4.
  • Prezentācija 'Mikroviļņi', 5.
  • Prezentācija 'Mikroviļņi', 6.
  • Prezentācija 'Mikroviļņi', 7.
Darba fragmentsAizvērt

Ietekme uz veselību
Pazeminās limfocītu un hemoglobīna līmenis.
Pieaug leikocītu skaits.
Ceļas holesterīna līmenis.
Tiek bojāta smadzeņu darbība „saīsinot” to impulsus, jo smadzeņu audi tiek de- magnetizēti.
Ķermenis nevar noārdīt un uzņemt pārtikas vielas, jo neatpazīst izmainītās molekulas.
Sieviešu un vīriešu hormonālā sistēma tiek „aizvērta”.
MK gatavoto produktu ietekme uz organismu ir ilgstoša.
MK gatavots ēdiens var būt par iemeslu kuņģa un zarnu audzējiem, ko īpaši apstiprina to lielais pieaugums ASV.
Ilgstoša MK gatavota ēdienu lietošana palielina vēža šūnu attīstību cilvēka ķermenī.
Izmaina imūnsistēmas spēju aizsargāt organismu, samazinot limfātisko audu un asins seruma normālu darbību.
Pasliktinās atmiņa un koncentrēšanās spējas, vērojama emocionāla nestabilitāte un intelektuālā kapacitāte.

Atlants