Vērtējums:
Publicēts: 29.09.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Ir
Laikposms: 2011. - 2015. g.
  • Referāts 'Šokolādes ietekme uz lietotāju veselību', 1.
  • Referāts 'Šokolādes ietekme uz lietotāju veselību', 2.
  • Referāts 'Šokolādes ietekme uz lietotāju veselību', 3.
  • Referāts 'Šokolādes ietekme uz lietotāju veselību', 4.
  • Referāts 'Šokolādes ietekme uz lietotāju veselību', 5.
  • Referāts 'Šokolādes ietekme uz lietotāju veselību', 6.
  • Referāts 'Šokolādes ietekme uz lietotāju veselību', 7.
  • Referāts 'Šokolādes ietekme uz lietotāju veselību', 8.
  • Referāts 'Šokolādes ietekme uz lietotāju veselību', 9.
  • Referāts 'Šokolādes ietekme uz lietotāju veselību', 10.
  • Referāts 'Šokolādes ietekme uz lietotāju veselību', 11.
  • Referāts 'Šokolādes ietekme uz lietotāju veselību', 12.
  • Referāts 'Šokolādes ietekme uz lietotāju veselību', 13.
  • Referāts 'Šokolādes ietekme uz lietotāju veselību', 14.
  • Referāts 'Šokolādes ietekme uz lietotāju veselību', 15.
  • Referāts 'Šokolādes ietekme uz lietotāju veselību', 16.
  • Referāts 'Šokolādes ietekme uz lietotāju veselību', 17.
  • Referāts 'Šokolādes ietekme uz lietotāju veselību', 18.
  • Referāts 'Šokolādes ietekme uz lietotāju veselību', 19.
  • Referāts 'Šokolādes ietekme uz lietotāju veselību', 20.
  • Referāts 'Šokolādes ietekme uz lietotāju veselību', 21.
  • Referāts 'Šokolādes ietekme uz lietotāju veselību', 22.
  • Referāts 'Šokolādes ietekme uz lietotāju veselību', 23.
  • Referāts 'Šokolādes ietekme uz lietotāju veselību', 24.
  • Referāts 'Šokolādes ietekme uz lietotāju veselību', 25.
  • Referāts 'Šokolādes ietekme uz lietotāju veselību', 26.
  • Referāts 'Šokolādes ietekme uz lietotāju veselību', 27.
  • Referāts 'Šokolādes ietekme uz lietotāju veselību', 28.
  • Referāts 'Šokolādes ietekme uz lietotāju veselību', 29.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    5
1.  Vēsture    6
2.  No kakao koka augļa līdz šokolādes pulverim    7
3.  Šokolādes pagatavošana    8
4.  Sirds zāles    9
5.  Sens ārstniecības līdzeklis    10
6.  Garastāvokļa uzlabotājs    11
7.  Šokolādes ietekme uz zobiem    12
8.  Uzturvielas    13
  Secinājumi    16
  Nobeigums    17
  Izmantotā literatūra    18
  PIELIKUMS    19
Darba fragmentsAizvērt

Galvenie pētījumi
Savāktie dati ļauj secināt, ka vairāk kā puse aptaujāto, šokolādi neēd katru dienu.
Aptaujas rezultāti liecina, ka gandrīz puse no aptaujātajiem uzturā lieto piena šokolādi, savukārt mazākais skaits aptaujāto nesaldinātās (rūgtās) šokolādes.
Savāktie dati liecina, ka gandrīz puse aptaujāto neinteresējas par šokolādes ietekmi uz lietotāju veselību.

Secinājumi
Šokolāde ir vērtīgs produkts, jo šokolādē ir daudz vitamīnu un minerālvielas ,kā arī to var izmantot ārstniecībā pret dažādām slimībām ,tai skaitā pret dažādām sirds un asinsvadu saslimšanām.

Autora komentārsAtvērt
Atlants