Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 28.06.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Konspekts 'Operāciju pētīšanas modeļu pielietošana ēdienkartes izveidošanā', 1.
  • Konspekts 'Operāciju pētīšanas modeļu pielietošana ēdienkartes izveidošanā', 2.
  • Konspekts 'Operāciju pētīšanas modeļu pielietošana ēdienkartes izveidošanā', 3.
  • Konspekts 'Operāciju pētīšanas modeļu pielietošana ēdienkartes izveidošanā', 4.
  • Konspekts 'Operāciju pētīšanas modeļu pielietošana ēdienkartes izveidošanā', 5.
  • Konspekts 'Operāciju pētīšanas modeļu pielietošana ēdienkartes izveidošanā', 6.
  • Konspekts 'Operāciju pētīšanas modeļu pielietošana ēdienkartes izveidošanā', 7.
  • Konspekts 'Operāciju pētīšanas modeļu pielietošana ēdienkartes izveidošanā', 8.
  • Konspekts 'Operāciju pētīšanas modeļu pielietošana ēdienkartes izveidošanā', 9.
  • Konspekts 'Operāciju pētīšanas modeļu pielietošana ēdienkartes izveidošanā', 10.
  • Konspekts 'Operāciju pētīšanas modeļu pielietošana ēdienkartes izveidošanā', 11.
  • Konspekts 'Operāciju pētīšanas modeļu pielietošana ēdienkartes izveidošanā', 12.
  • Konspekts 'Operāciju pētīšanas modeļu pielietošana ēdienkartes izveidošanā', 13.
  • Konspekts 'Operāciju pētīšanas modeļu pielietošana ēdienkartes izveidošanā', 14.
  • Konspekts 'Operāciju pētīšanas modeļu pielietošana ēdienkartes izveidošanā', 15.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Uzdevums    3
  Izstrādāto moduļu apraksts    4
  Secinājumi    16
Darba fragmentsAizvērt

Izmantojot doto produktu tabulu, kas papildināta ar individuāli novērotajām produktu cenām (var papildināt vai mainīt produktu sarakstu, vai pamatoti precizēt tabulā dotās uzturvielu normas), jāsastāda trīs dažādas ēdienkartes, kuras atbilst sekojošiem nosacījumiem:
• Bāzes modelis – tiek izmantoti tikai pamata nosacījumi: pie minimālām izmaksām, vitamīni un uzturvielas jāuzņem ne mazāk kā to nosaka normas;
• Uzlabotais modelis – bāzes modelis tiek pakāpeniski pilnveidots, pievienojot papildus nosacījumus, līdz tas ir pieņemams reālai lietošanai;…

Autora komentārsAtvērt
Atlants