Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 27.12.2019.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 11 vienības
Atsauces: Nav
  • Referāts 'Zilskābes noteikšana kauleņu augļos', 1.
  • Referāts 'Zilskābes noteikšana kauleņu augļos', 2.
  • Referāts 'Zilskābes noteikšana kauleņu augļos', 3.
  • Referāts 'Zilskābes noteikšana kauleņu augļos', 4.
  • Referāts 'Zilskābes noteikšana kauleņu augļos', 5.
  • Referāts 'Zilskābes noteikšana kauleņu augļos', 6.
  • Referāts 'Zilskābes noteikšana kauleņu augļos', 7.
  • Referāts 'Zilskābes noteikšana kauleņu augļos', 8.
  • Referāts 'Zilskābes noteikšana kauleņu augļos', 9.
  • Referāts 'Zilskābes noteikšana kauleņu augļos', 10.
  • Referāts 'Zilskābes noteikšana kauleņu augļos', 11.
  • Referāts 'Zilskābes noteikšana kauleņu augļos', 12.
  • Referāts 'Zilskābes noteikšana kauleņu augļos', 13.
  • Referāts 'Zilskābes noteikšana kauleņu augļos', 14.
  • Referāts 'Zilskābes noteikšana kauleņu augļos', 15.
  • Referāts 'Zilskābes noteikšana kauleņu augļos', 16.
  • Referāts 'Zilskābes noteikšana kauleņu augļos', 17.
  • Referāts 'Zilskābes noteikšana kauleņu augļos', 18.
  • Referāts 'Zilskābes noteikšana kauleņu augļos', 19.
  • Referāts 'Zilskābes noteikšana kauleņu augļos', 20.
  • Referāts 'Zilskābes noteikšana kauleņu augļos', 21.
  • Referāts 'Zilskābes noteikšana kauleņu augļos', 22.
  • Referāts 'Zilskābes noteikšana kauleņu augļos', 23.
  • Referāts 'Zilskābes noteikšana kauleņu augļos', 24.
  • Referāts 'Zilskābes noteikšana kauleņu augļos', 25.
  • Referāts 'Zilskābes noteikšana kauleņu augļos', 26.
  • Referāts 'Zilskābes noteikšana kauleņu augļos', 27.
  • Referāts 'Zilskābes noteikšana kauleņu augļos', 28.
  • Referāts 'Zilskābes noteikšana kauleņu augļos', 29.
  • Referāts 'Zilskābes noteikšana kauleņu augļos', 30.
  • Referāts 'Zilskābes noteikšana kauleņu augļos', 31.
  • Referāts 'Zilskābes noteikšana kauleņu augļos', 32.
  • Referāts 'Zilskābes noteikšana kauleņu augļos', 33.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    5
  Literatūras ieskats    6
1.  Literatūras apraksts    7
1.1.1.  Indes pēc iedarbības    7
1.1.2.  Indes pēc izcelsmes    7
1.2.  Zilskābe un tās izmantošana    7
1.2.1.  Zilskābe    7
1.2.2.  Zilskābes izmantošana    8
1.3.1.  Fizikālās īpašības    8
1.3.2.  Ķīmiskās īpašības    8
1.4.  Zilskābes toksiskās īpašības    9
1.5.  Zilskābes saindēšanās pakāpes    9
2.  Materiāli un metodes    11
2.1.  Darbā izmantotie materiāli    11
2.2.1.  Hodaseviča metode    11
3.  Rezultāti un analīze    13
  Secinājumi    15
  Literatūras saraksts    16
  Pateicības    17
  Pielikumi    18
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
1. Darba gaitā apstiprinājās hipotēze, ka zilskābi var noteikt laboratorijas apstākļos, izmantojot kvalitatīvas metodes un pieejamos reaģentus.
2. Pēc Hodoseviča metodes augļu kauliņu kodolos tika konstatēta no 20-30 mkg liela HCN koncentrācija.
3. Pēc vielu kvalitatīvās noteikšanas (krāsas) lielākā HCN koncentrācija ir ķiršos nr. 3 jeb ‘Živica’.
4. Pēc otrā eksperimenta lielāks nogulņu daudzums bija ķiršos nr. 3 jeb ‘Živica’, kas liecina par lielāko zilskābes saturu.

Autora komentārsAtvērt
Atlants