Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 19.10.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Konspekts 'Gurķu sortiments Latvijā', 1.
  • Konspekts 'Gurķu sortiments Latvijā', 2.
  • Konspekts 'Gurķu sortiments Latvijā', 3.
  • Konspekts 'Gurķu sortiments Latvijā', 4.
Darba fragmentsAizvērt

Pusi marinējumu tirgu Latvijā veido vietējie konservējumi, pusi – importa produkcija. Turklāt pieaugošs pieprasījums ir gan pēc Latvijā marinētiem dārzeņiem, gan ievestiem. Nav precīzu datu par to, cik Latvijā ir liels marinējumu tirgus. Šis sektors netiek tik intensīvi pētīts kā, piemēram, majonēzes vai kečupu tirgus. Analizējot realizācijas datus, secinām, ka pieprasījums pēc marinējumiem Latvijā pieaug. Cilvēki mazāk laika velta virtuves darbiem, vairāk pelna un vairāk arī tērē. Tāpēc arvien vairāk ģimeņu marinējumus labāk nopērk veikalos, nevis gatavo tos mājās…

Autora komentārsAtvērt
Atlants