Vērtējums:
Publicēts: 23.02.2017.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Pasākuma plānošana un organizēšana', 1.
  • Prezentācija 'Pasākuma plānošana un organizēšana', 2.
  • Prezentācija 'Pasākuma plānošana un organizēšana', 3.
  • Prezentācija 'Pasākuma plānošana un organizēšana', 4.
  • Prezentācija 'Pasākuma plānošana un organizēšana', 5.
  • Prezentācija 'Pasākuma plānošana un organizēšana', 6.
  • Prezentācija 'Pasākuma plānošana un organizēšana', 7.
  • Prezentācija 'Pasākuma plānošana un organizēšana', 8.
  • Prezentācija 'Pasākuma plānošana un organizēšana', 9.
  • Prezentācija 'Pasākuma plānošana un organizēšana', 10.
  • Prezentācija 'Pasākuma plānošana un organizēšana', 11.
Darba fragmentsAizvērt

Veselības inspekcijas atļauja
Jāaizpilda pieteikums “Objekta higiēniskais novērtējums";
Juridiskās personas reģistrācijas apliecības kopija;
Apliecība par nometņu vadītāju kursu programmas apguvi;
Informācija par nometnes veidu atbilstoši tās programmai un iekārtojuma veidam, dalībnieku skaits un vecums;
Telpu nomas līgums (vai cits telpu īpašumu apliecinošs dokuments);
Telpu plāns;
Līgums par telpu deratizāciju un dezinsekciju (Rīgā);
Dzeramā ūdens testēšanas pārskats (decentralizētas ūdensapgādes gadījumā);
Dokumenti par ēdināšanas organizēšanu.
Notiek pārbaude vai visi veselības ietekmējošie faktori atbilst normas robežām un tiek izvērtēts vai piešķirt atļauju.

Pārtikas un veterinārā dienesta pārbaude un atzinums
Veic ēdināšanas programmas izskatīšanu un apstiprināšanu kā arī pārliecinās par higiēnas prasību ievērošanu, kas saistīta ar ēdināšanu nometnes laikā.
uzņēmumiem, kas piegādā un apstrādā produktus, jābūt PVD uzraudzībā;
produktu kvalitāte un termiņš;
virtuves darbinieku sanitāro grāmatiņu pārbaude;
virtuves darbinieku darba apstākļu pārbaude;
virtuves darbinieku pārbaude saskarsmē ar pārtikas produktiem.

Autora komentārsAtvērt
Atlants