Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 17.12.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Konspekts 'Šķiņķa sautējums ķīniešu gaumē', 1.
  • Konspekts 'Šķiņķa sautējums ķīniešu gaumē', 2.
  • Konspekts 'Šķiņķa sautējums ķīniešu gaumē', 3.
  • Konspekts 'Šķiņķa sautējums ķīniešu gaumē', 4.
  • Konspekts 'Šķiņķa sautējums ķīniešu gaumē', 5.
  • Konspekts 'Šķiņķa sautējums ķīniešu gaumē', 6.
  • Konspekts 'Šķiņķa sautējums ķīniešu gaumē', 7.
  • Konspekts 'Šķiņķa sautējums ķīniešu gaumē', 8.
Darba fragmentsAizvērt

Gatavošana:
1.Gaļu sagriež salmiņos.
2.Noskalo un sagriež sēnes. Sīki sagriež aprikozes. Sasmalcina sīpolu.
3.Gaļu un sēnes apbrūnina katliņā sakarsētās taukvielās.
4.Pievieno aprikozes, buljona kubiņu, sāli, ingveru, sojas mērci un ūdeni. Uzliek vāku. Gaļu vāra 10 min.
5.Sautējumu iebiezina ar saldajā krējumā izšķīdinātiem miltiem. Vāra vēl 5 min.
6.Sāli un piparus pievieno pēc garšas. Pasniedz ar rīsiem un svaigu dārzeņu salātiem.
Gatavošana:
1.Rīsus noskalo zem tekoša ūdens.
2.Liek katliņā vārīties.
3.Brīdi pirms gatavības pievieno garšvielas.
4.Vāra gatavus.

Pagatavošana:
1.Sagriež tomātus un gurķus;
2.pieliek krējumu, sāli un samaisa;
3.var pievienot arī kressalātus.…

Autora komentārsAtvērt
Atlants