Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 30.05.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Pētījums par sēru', 1.
  • Prezentācija 'Pētījums par sēru', 2.
  • Prezentācija 'Pētījums par sēru', 3.
  • Prezentācija 'Pētījums par sēru', 4.
  • Prezentācija 'Pētījums par sēru', 5.
  • Prezentācija 'Pētījums par sēru', 6.
  • Prezentācija 'Pētījums par sēru', 7.
  • Prezentācija 'Pētījums par sēru', 8.
  • Prezentācija 'Pētījums par sēru', 9.
  • Prezentācija 'Pētījums par sēru', 10.
  • Prezentācija 'Pētījums par sēru', 11.
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Literatūras avotos nav atrodami pētījumi, kuros efektīvi tiktu mērīts nepieciešamais sēra līmenis cilvēka vai dzīvnieku organismos. Visos vielmaiņas pētījumos par šo tēmu (pat tajos, kuri orientēti uz sēra aminoskābju nepieciešamību) tiek pētīts slāpekļa līmenis, nevis sēra līmenis.
Daži medikamenti, kā, piemēram, acetaminofēns (kuru bieži lieto locītavu slimību gadījumos), izdaloties patērē daudz sulfāta.

Pārtikas produkti, kuri ir sēra avoti:
olas
zivis
jūras aļģes
jūras veltes
sieri
sīpoli
ķiploki
redīsi
galviņkāposti
mārrutki
tomātu sula

Autora komentārsAtvērt
Redakcijas piezīmeAtvērt
Atlants