Vērtējums:
Publicēts: 17.01.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Arābu viesu apkalpošana', 1.
  • Prezentācija 'Arābu viesu apkalpošana', 2.
  • Prezentācija 'Arābu viesu apkalpošana', 3.
  • Prezentācija 'Arābu viesu apkalpošana', 4.
  • Prezentācija 'Arābu viesu apkalpošana', 5.
  • Prezentācija 'Arābu viesu apkalpošana', 6.
  • Prezentācija 'Arābu viesu apkalpošana', 7.
  • Prezentācija 'Arābu viesu apkalpošana', 8.
  • Prezentācija 'Arābu viesu apkalpošana', 9.
  • Prezentācija 'Arābu viesu apkalpošana', 10.
  • Prezentācija 'Arābu viesu apkalpošana', 11.
  • Prezentācija 'Arābu viesu apkalpošana', 12.
  • Prezentācija 'Arābu viesu apkalpošana', 13.
  • Prezentācija 'Arābu viesu apkalpošana', 14.
Darba fragmentsAizvērt

Pamatprodukti daudzu ēdienu gatavošanai Arābu zemēs ir aitas, jēra – daudz mazāk liellopa, putnu un medījumu gaļas.


Daudzu ēdienu sastāvā ietilpst olas. No piena produktiem visizplatītākie ir mīkstie aitu sieri – brinza un skābais biezais piens, no putraimiem – rīsi, kas ir daudzu ēdienu pamatā. Vārītus irdenus rīsus ēd ar gaļu, zivīm, dārzeņiem, augļiem un medu.…

Autora komentārsAtvērt
Atlants