Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 15.01.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Videi draudzīga viesnīca', 1.
  • Prezentācija 'Videi draudzīga viesnīca', 2.
  • Prezentācija 'Videi draudzīga viesnīca', 3.
  • Prezentācija 'Videi draudzīga viesnīca', 4.
  • Prezentācija 'Videi draudzīga viesnīca', 5.
  • Prezentācija 'Videi draudzīga viesnīca', 6.
  • Prezentācija 'Videi draudzīga viesnīca', 7.
  • Prezentācija 'Videi draudzīga viesnīca', 8.
  • Prezentācija 'Videi draudzīga viesnīca', 9.
  • Prezentācija 'Videi draudzīga viesnīca', 10.
  • Prezentācija 'Videi draudzīga viesnīca', 11.
  • Prezentācija 'Videi draudzīga viesnīca', 12.
  • Prezentācija 'Videi draudzīga viesnīca', 13.
  • Prezentācija 'Videi draudzīga viesnīca', 14.
  • Prezentācija 'Videi draudzīga viesnīca', 15.
  • Prezentācija 'Videi draudzīga viesnīca', 16.
  • Prezentācija 'Videi draudzīga viesnīca', 17.
  • Prezentācija 'Videi draudzīga viesnīca', 18.
  • Prezentācija 'Videi draudzīga viesnīca', 19.
  • Prezentācija 'Videi draudzīga viesnīca', 20.
Darba fragmentsAizvērt

REVAL HOTELS VIDES POLITIKA
Reval Hotels viesnīcas Tallinā un Viļņā ir pievienojušās Green Key, eko – zīmei, ko piešķir mūsu viesnīcām par īpašām rūpēm par vidi un dabu mūsu ikdienas darbībās.
Reval Hotels lēmumi un aktivitātes palīdz saglabāt vidi un mūsu darbinieku uzvedība atspoguļo rūpes par vidi.
Katrs no mums var piedalīties vides aktivitātes
• Taupot ūdeni • Taupot siltumu un elektrību (piemēram, izslēdziet gaismu, kad atstājiet istabu) • Lietojot dvieļus lieku reizi • Šķirojot atkritumus: (atstājiet papīrus, bundžiņas un pudeles uz galda; nododiet baterijas reģistratūrā; novietojiet ikdienas atkritumus atkritumu urnās
Kā viesnīca piedalās projektā?
• Racionāli izmanto ūdeni, siltumu un elektroenerģiju
• Samazina videi kaitīgu un bīstamu ķīmisko vielu patēriņu
• Šķiro atkritumus un samazina atkritumu apjomu
• Lieto videi draudzīgus materiālus un produktus
• Izmanto ar eko – zīmi marķētu produktus un produktus, kas pagatavoti no otrreizēji pārstrādātiem materiāliem
• Dod priekšroku vietējai pārtikai
• Izmanto ekonomisku aprīkojumu, ko izveidojušas videi draudzīgas tehnoloģijas
• Nodrošina nepārtrauktu iekšējo apmācību darbiniekiem par vides aktivitātēm uzņēmumā
• Nodrošina informāciju viesnīcas viesiem par tiem veidiem, kā var saglabāt vidi
• Informē sabiedrību par vides aktivitātēm uzņēmumā
• Uzlabo gaisa kvalitāti
• Parūpējas par darba apstākļiem un darbinieku veselību.

Autora komentārsAtvērt
Atlants