Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 20.07.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Food Hygiene & HACCP', 1.
  • Prezentācija 'Food Hygiene & HACCP', 2.
  • Prezentācija 'Food Hygiene & HACCP', 3.
  • Prezentācija 'Food Hygiene & HACCP', 4.
  • Prezentācija 'Food Hygiene & HACCP', 5.
  • Prezentācija 'Food Hygiene & HACCP', 6.
  • Prezentācija 'Food Hygiene & HACCP', 7.
  • Prezentācija 'Food Hygiene & HACCP', 8.
  • Prezentācija 'Food Hygiene & HACCP', 9.
  • Prezentācija 'Food Hygiene & HACCP', 10.
Darba fragmentsAizvērt

HACCP
Hazard Analysis Critical Control Point
Riska analīze un kritiskie kontrolpunkti
Hazard – jebkas, kas var izraisīt pārtikas saindēšanos

Baktērijas
Fiziskās / Physical
Ķīmiskās / Chemical
Bioloģiskās / Biological

Istabas temp. baktērijas vairojas ik pēc 20 min
“ mīļākā ’’ temp. 5 - +63”C
Pie cepšanas +74’’C izzūd 2 min laikā


Pārtikas ražošanas ABC
No Pilsburgas līdz PVD
Plūsmas princips
Vertikālā un horizontālā kārtība
Tīrība

Autora komentārsAtvērt
Atlants