Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 16.04.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Biezpiena sieriņš "Kārums" - produkta rakstutojums', 1.
  • Prezentācija 'Biezpiena sieriņš "Kārums" - produkta rakstutojums', 2.
  • Prezentācija 'Biezpiena sieriņš "Kārums" - produkta rakstutojums', 3.
  • Prezentācija 'Biezpiena sieriņš "Kārums" - produkta rakstutojums', 4.
  • Prezentācija 'Biezpiena sieriņš "Kārums" - produkta rakstutojums', 5.
  • Prezentācija 'Biezpiena sieriņš "Kārums" - produkta rakstutojums', 6.
  • Prezentācija 'Biezpiena sieriņš "Kārums" - produkta rakstutojums', 7.
  • Prezentācija 'Biezpiena sieriņš "Kārums" - produkta rakstutojums', 8.
  • Prezentācija 'Biezpiena sieriņš "Kārums" - produkta rakstutojums', 9.
  • Prezentācija 'Biezpiena sieriņš "Kārums" - produkta rakstutojums', 10.
Darba fragmentsAizvērt

Produkta īpatnības (raksturlielumi) (1)-
produkta klasifikācija pēc pircēju rīcības- ikdienas pieprasījuma prece,

produkta veids- prece (pārtikas),

pārbaudamība- pirms pirkuma var noteikt derīguma termiņu, bet praktiski nav pārbaudāms, tikai degustācijās, var arī pārbaudīt iegādājoties nelielu skaitu (piem., vienu sieriņu) un pagaršojot- novērtējot,

novērojamība- novērot var veikalu vitrīnās, praktiski nav novērojams,

efekta ātrums- pircējs apzinās labumu no produkta jau tā lietošanas laikā un uzreiz pēc tam (lietošanas laikā- garša, pēc tam- vairāk negribas ēst),


Produkta īpatnības (raksturlielumi) (2)-

vienkāršība lietošanā- vienkārši lietojams, nav nepieciešamas papildus zināšanas un īpašas prasmes. Ēdot nav nepieciešams izmantot papildus līdzekļus (ērts iesaiņojums).

salīdzināmās priekšrocības- tas ir biezpiena sieriņš ar glazūru, ļoti dažāds piedāvātās produkcijas sortiments (iespējas izvēlēties savai gaumei un garšai tīkamāko), iesaiņojums, izmēri (svars- daudzums),

simboliskums- rada pircēju attieksmi pret konkrēto produkta marku. Īpaši simbolisks šis produkts nav, bet šis produkts ir iecienītāko produktu saraksta aukšgalā (2004. gadā- pirmā vieta...)

Autora komentārsAtvērt
Atlants