Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 16.09.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 7 vienības
Atsauces: Nav
  • Referāts 'Trauku tīrīšanas iekārtu un inventāra salīdzinājums sabiedriskās ēdināšanas uzņē', 1.
  • Referāts 'Trauku tīrīšanas iekārtu un inventāra salīdzinājums sabiedriskās ēdināšanas uzņē', 2.
  • Referāts 'Trauku tīrīšanas iekārtu un inventāra salīdzinājums sabiedriskās ēdināšanas uzņē', 3.
  • Referāts 'Trauku tīrīšanas iekārtu un inventāra salīdzinājums sabiedriskās ēdināšanas uzņē', 4.
  • Referāts 'Trauku tīrīšanas iekārtu un inventāra salīdzinājums sabiedriskās ēdināšanas uzņē', 5.
  • Referāts 'Trauku tīrīšanas iekārtu un inventāra salīdzinājums sabiedriskās ēdināšanas uzņē', 6.
  • Referāts 'Trauku tīrīšanas iekārtu un inventāra salīdzinājums sabiedriskās ēdināšanas uzņē', 7.
  • Referāts 'Trauku tīrīšanas iekārtu un inventāra salīdzinājums sabiedriskās ēdināšanas uzņē', 8.
  • Referāts 'Trauku tīrīšanas iekārtu un inventāra salīdzinājums sabiedriskās ēdināšanas uzņē', 9.
  • Referāts 'Trauku tīrīšanas iekārtu un inventāra salīdzinājums sabiedriskās ēdināšanas uzņē', 10.
  • Referāts 'Trauku tīrīšanas iekārtu un inventāra salīdzinājums sabiedriskās ēdināšanas uzņē', 11.
  • Referāts 'Trauku tīrīšanas iekārtu un inventāra salīdzinājums sabiedriskās ēdināšanas uzņē', 12.
  • Referāts 'Trauku tīrīšanas iekārtu un inventāra salīdzinājums sabiedriskās ēdināšanas uzņē', 13.
  • Referāts 'Trauku tīrīšanas iekārtu un inventāra salīdzinājums sabiedriskās ēdināšanas uzņē', 14.
  • Referāts 'Trauku tīrīšanas iekārtu un inventāra salīdzinājums sabiedriskās ēdināšanas uzņē', 15.
  • Referāts 'Trauku tīrīšanas iekārtu un inventāra salīdzinājums sabiedriskās ēdināšanas uzņē', 16.
  • Referāts 'Trauku tīrīšanas iekārtu un inventāra salīdzinājums sabiedriskās ēdināšanas uzņē', 17.
  • Referāts 'Trauku tīrīšanas iekārtu un inventāra salīdzinājums sabiedriskās ēdināšanas uzņē', 18.
  • Referāts 'Trauku tīrīšanas iekārtu un inventāra salīdzinājums sabiedriskās ēdināšanas uzņē', 19.
  • Referāts 'Trauku tīrīšanas iekārtu un inventāra salīdzinājums sabiedriskās ēdināšanas uzņē', 20.
  • Referāts 'Trauku tīrīšanas iekārtu un inventāra salīdzinājums sabiedriskās ēdināšanas uzņē', 21.
  • Referāts 'Trauku tīrīšanas iekārtu un inventāra salīdzinājums sabiedriskās ēdināšanas uzņē', 22.
  • Referāts 'Trauku tīrīšanas iekārtu un inventāra salīdzinājums sabiedriskās ēdināšanas uzņē', 23.
  • Referāts 'Trauku tīrīšanas iekārtu un inventāra salīdzinājums sabiedriskās ēdināšanas uzņē', 24.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  Trauku materiālu veidi sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā    4
2.  Trauku mazgāšana SĒU    6
2.1.  Trauku mazgātavas inventāra un iekārtu izvietojums    6
2.2.  Trauku tīrības ietekmējošie faktori    6
3.  Trauku mazgāšanas iekārtas SĒU    9
3.1.  Trauku mazgāšanas iekārtas darbības princips    9
3.2.  Nosacījumi, kas jāievēro efektīvākai trauku tīrībai    10
3.3.  Zāles trauku mazgāšanas iekārtas veidi    10
3.3.1.  Priekšējās ielādes trauku mazgāšanas iekārtas    10
3.3.2.  Kupola trauku mazgāšanas iekārtas    11
3.4.  Trauku mazgāšanas palīg iekārtas    12
3.5.  Trauku mazgāšanas iekārtu papildierīces    12
3.6.  Dažādu materiālu trauku iespējamie bojājumi, mazgājot ar trauku mazgājamo mašīnu    13
3.7.  Trauku mazgājamo mašīnu priekšrocības salīdzinājumā ar trauku mazgāšanu ar rokām    14
4.  Virtuves trauku mazgāšana    15
4.1.  Virtuves trauku mazgāšanas iekārtas    15
4.2.  Virtuves trauku mazgāšana ar rokām    16
5.  Trauku izmantošana lidmašīnās    18
6.  Salīdzinājums trauku tīrīšanai SĒU un lidmašīnās    19
7.  Secinājumi    20
8.  Izmantotā literatūra    21
  Pielikums    22
Darba fragmentsAizvērt

7. Secinājumi
1. Viena no vissvarīgākajām lietām ēdināšanas uzņēmumā ir - nodrošināt sanitārus apstākļus virsmām, kas saskaras ar pārtiku, īpaši traukiem.
2. Izmanto dažāda materiāla traukus.
3. Jāseko līdz, kā mazgāt attiecīga materiāla traukus.
4. SĒU traukus mazgā trauku mazgājamās mašīnās vai ar rokām.
5. Ērtai un ergonomiskai darba norisei visām iekārtām un aprīkojumam jābūt pakārtotām mazgāšanas procesa kārtībā.
6. Svarīgi ievērot pareizu trauku mazgāšanas procesu, izmantot attiecīgus ķīmiskos līdzekļus.
7. SĒU tiek izmantoti daudz vairāk trauku nekā lidmašīnās.
8. Lidmašīnās pārsvarā izmanto vienreizējās lietošanas traukus.

Atlants