Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 26.10.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Bankets', 1.
  • Prezentācija 'Bankets', 2.
  • Prezentācija 'Bankets', 3.
  • Prezentācija 'Bankets', 4.
  • Prezentācija 'Bankets', 5.
  • Prezentācija 'Bankets', 6.
  • Prezentācija 'Bankets', 7.
Darba fragmentsAizvērt

Banketa norises datums – 15. decembris
Bankets ilgs no plkst. 19.00 līdz plkst. 24.00
Norises vieta – Atpūtas komplekss “Avoti”, Valmiera
Viesu skaits – 30 personas
Banketa veids – Furšets
Banketa galds tiks klāts pēc krievu metodes
Personāls sastāv no 2 viesmīļiem, bārmeņa, virtuves darbiniekiem.
Ēdienkarte
Gaļas plates
Zivju un jūras velšu plates
Dārzeņu plates
Groziņi
Uzkodas
Augļu plates
Salāti
Siera plates
Sula, kafija, tēja
Konditorijas izstrādājumi.…

Atlants