Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 12.05.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
  • Referāts 'Valentīndiena', 1.
  • Referāts 'Valentīndiena', 2.
  • Referāts 'Valentīndiena', 3.
  • Referāts 'Valentīndiena', 4.
  • Referāts 'Valentīndiena', 5.
  • Referāts 'Valentīndiena', 6.
  • Referāts 'Valentīndiena', 7.
  • Referāts 'Valentīndiena', 8.
  • Referāts 'Valentīndiena', 9.
  • Referāts 'Valentīndiena', 10.
  • Referāts 'Valentīndiena', 11.
  • Referāts 'Valentīndiena', 12.
  • Referāts 'Valentīndiena', 13.
  • Referāts 'Valentīndiena', 14.
  • Referāts 'Valentīndiena', 15.
  • Referāts 'Valentīndiena', 16.
  • Referāts 'Valentīndiena', 17.
  • Referāts 'Valentīndiena', 18.
  • Referāts 'Valentīndiena', 19.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    1
1.  Banketa tēmas apraksts    2
2.  Ielūgums    4
3.  Pieteikuma lapa banketa pasūtījuma noformēšanai    5
4.  Banketa organizācija    6
4.1  Uzņēmuma raksturojums    6
4.2  Zāles grafiskais attēls ar galdu izvietojumu    7
4.3  Zāles noformējuma apraksts    8
4.4  Ēdienkarte    9
4.5  Ēdiena daudzuma aprēķins    10
4.6  Galda servējums    11
4.7  Banketa apkalpošanas veids    12
5.  Nepieciešamo trauku, galda piederumu, veļas, mēbeļu un apkalpojošā personāla aprēķins    13
  Secinājumi un priekšlikumi    15
  Izmantotā literatūra    16
Darba fragmentsAizvērt

Latvijā daudzi sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumi ir paplašinājuši savu piedāvāto pakalpojumu klāstu, piedāvājot rīkot dažādus banketus, tādējādi gūstot papildus ienākumus un piesaistot savam uzņēmumam vairāk klientus. Tomēr ne visiem uzņēmumiem ir lieki līdzekļi par ko iegādāties visas nepieciešamās lietas banketam, tāpēc tie no šīs iespējas atsakās.
Lielākie uzņēmumi, visbiežāk restorāni, izvēlas plašu piedāvājumu spektru – piedāvā sarīkot jebkura veida banketu, kur paredzēto viesu skaits var svārstīties lielā amplitūdā, no desmitiem ar pilnu apkalpošanu līdz tūkstošiem furšeta veida banketā. Banketa rīkotāji var izmantot uzņēmuma telpas, īrēt tās citur vai piedāvāt pasūtītājam tās meklēt pašam, tāpat ir ar apkalpojošo personālu – var izmantot uzņēmumā strādājošos viesmīļus, ''izīrēt'' tos no citiem uzņēmumiem vai piedāvāt pasūtītājam sameklēt pašam savus palīgus.…

Autora komentārsAtvērt
Atlants