Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 31.03.2013.
Valoda: Angļu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Georgia', 1.
  • Prezentācija 'Georgia', 2.
  • Prezentācija 'Georgia', 3.
  • Prezentācija 'Georgia', 4.
  • Prezentācija 'Georgia', 5.
  • Prezentācija 'Georgia', 6.
  • Prezentācija 'Georgia', 7.
  • Prezentācija 'Georgia', 8.
  • Prezentācija 'Georgia', 9.
  • Prezentācija 'Georgia', 10.
  • Prezentācija 'Georgia', 11.
  • Prezentācija 'Georgia', 12.
  • Prezentācija 'Georgia', 13.
  • Prezentācija 'Georgia', 14.
Darba fragmentsAizvērt

Georgian cuisine
Bread:
Shot - (bread, specifically delicious for the spicy food)
Hachapuri - (hot bread with cheese bryndza or Suluguni)

Sauces:
Themal - (sauce from wild plums).
Sacebeli - (tomato sauce)
Adzhika - (spicy sauce)

Sweets:
Gozinaki - (sweets made ​​from honey caramelized nuts)
Chuchela - (sweet sausage - nuts in grape juice)

Autora komentārsAtvērt
Atlants