Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 24.05.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 9 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
  • Referāts 'Eksporta plāns', 1.
  • Referāts 'Eksporta plāns', 2.
  • Referāts 'Eksporta plāns', 3.
  • Referāts 'Eksporta plāns', 4.
  • Referāts 'Eksporta plāns', 5.
  • Referāts 'Eksporta plāns', 6.
  • Referāts 'Eksporta plāns', 7.
  • Referāts 'Eksporta plāns', 8.
  • Referāts 'Eksporta plāns', 9.
  • Referāts 'Eksporta plāns', 10.
  • Referāts 'Eksporta plāns', 11.
  • Referāts 'Eksporta plāns', 12.
  • Referāts 'Eksporta plāns', 13.
  • Referāts 'Eksporta plāns', 14.
  • Referāts 'Eksporta plāns', 15.
  • Referāts 'Eksporta plāns', 16.
  • Referāts 'Eksporta plāns', 17.
  • Referāts 'Eksporta plāns', 18.
  • Referāts 'Eksporta plāns', 19.
  • Referāts 'Eksporta plāns', 20.
  • Referāts 'Eksporta plāns', 21.
  • Referāts 'Eksporta plāns', 22.
  • Referāts 'Eksporta plāns', 23.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Uzņēmuma SIA „Lāči” apraksts    4
2.  Eksporta produkcijas apraksts    5
3.  Somijas mārketinga un vispārīgais vides raksturojums    6
4.  Somijas SVID analīze    8
5.  Tirgus segmentācija    10
6.  Dažādu transporta veidu analīze    12
7.  Izvēlētā transporta pamatojums, iespējamie riski un apdrošināšana    17
8.  Norēķināšanās veids un valūta    20
9.  Tirdzniecības ierobežojumi, muitas noteikumi    21
Darba fragmentsAizvērt

Autors ir nolēmis par eksportpreci izvēlēties Normunda Skauģes maizes ceptuves jauno Eko produkciju. Eko rupjmaizi 290.g, Eko saldskābmaize 310.g, un Eko baltmaizi 210g.
EKO produkti ir bioloģiskās lauksaimniecības produkti. Tie tiek ražoti, pamatojoties uz dabiskajiem augšanas procesiem un saimniekojot ar dabiskām metodēm, neizmantojot ķīmiski ražotas vielas un dažāda veida mākslīgos uzlabotājus. Tas ir lauksaimniecības veids, kas ražo bioloģiski tīru produkciju un ir videi nekaitīgs. Lāču EKO maizes ir rūpīgi izstrādātas, ievērojot visas bioloģiskās lauksaimniecības metodes. Tās ir ceptas pēc senajām latviešu maizes cepšanas tradīcijām no ekoloģiski tīrām izejvielām. Tieši tāpat kā sendienās, kad saimniekoja mūsu senči. Tāpēc tie ir absolūti dabīgi produkti ar nepieciešamajām uzturvielām un vitamīniem, kas dod spēku un veselību ikvienam no mums.
Darba autors izvēlējās tieši šos produktus tāpēc ka pēdējā laikā cilvēki ievērojami sākuši uztraukties un rūpēties par savu veselību ikdienā lietojot veselīgu un kvalitatīvu pārtiku.

Ģeogrāfiskās pazīmes:
Somija, oficiāli Somijas Republika, ir valsts Ziemeļeiropā un Eiropas Savienības locekle. Ziemeļrietumos tā robežojas ar Zviedriju, ziemeļos ar Norvēģiju un austrumos ar Krieviju. Somiju apskalo divi Baltijas jūras līči: dienvidu daļu apskalo Somu līcis, kurš atdala Somiju no Igaunijas, bet rietumu daļu apskalo Botnijas līcis. Aptuveni viena trešdaļa no Somijas teritorijas atrodas aiz Ziemeļu polārā loka.
Demogrāfiskās pazīmes:
Somijā dzīvo aptuveni 5,3 miljoni iedzīvotāji. Tā kā pēc platības tā ir liela valsts, tad tās vidējais apdzīvotības blīvums ir mazs, tas ir, 16 cilvēki uz kvadrātkilometru. Iedzīvotāji ir ļoti nevienmērigi sadalīti pa valsts teritoriju. Lapzemē, Somijas ziemeļos, iedzīvotāju blīvums ir vēl mazāks, tas ir, tikai 1,9 cilvēki uz km², savukārt aptuveni 40% Somijas iedzīvotāji dzīvo Dienvidsomijā, kur apdzīvotības blīvums sasniedz 62,6 cilvēkus uz km². Aptuveni 1,23 miljoni dzīvo Helsinku aglomerācijā. Nākošās lielākās pilsētas ir Tampere, Turku un Oulu. Tāpēc autors uzskata, ka Lāču maize jāpiedāvā tieši lielajās pilsētās.

Atlants