Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 12.04.2019.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2016. - 2020. g.
  • Prezentācija 'Ēdienu atbilstība dzērieniem', 1.
  • Prezentācija 'Ēdienu atbilstība dzērieniem', 2.
  • Prezentācija 'Ēdienu atbilstība dzērieniem', 3.
  • Prezentācija 'Ēdienu atbilstība dzērieniem', 4.
  • Prezentācija 'Ēdienu atbilstība dzērieniem', 5.
  • Prezentācija 'Ēdienu atbilstība dzērieniem', 6.
  • Prezentācija 'Ēdienu atbilstība dzērieniem', 7.
  • Prezentācija 'Ēdienu atbilstība dzērieniem', 8.
  • Prezentācija 'Ēdienu atbilstība dzērieniem', 9.
  • Prezentācija 'Ēdienu atbilstība dzērieniem', 10.
  • Prezentācija 'Ēdienu atbilstība dzērieniem', 11.
  • Prezentācija 'Ēdienu atbilstība dzērieniem', 12.
  • Prezentācija 'Ēdienu atbilstība dzērieniem', 13.
Darba fragmentsAizvērt

Ēdienu saderība ar dzērieniem
Baltvīns: Cabernet Sauvignon
Ēdienu saderība: taukos cepti vai tvaikoti ēdieni, salāti ar avokādo, cepta zoss, ābolu vai aveņu pudiņš, karijs, saulē kaltēti tomāti, cepti dārzeņi, ķīniešu ēdieni.
Sarkanvīns: Chardonnay
Ēdienu saderība: jēra un liellopu gaļa, putnu gaļa (īpaši tītars), sautēta gaļa ar dārzeņiem, grilēta gaļa un medījums, lazanja, cietie sieri.

Brendijs Aleksandrs
Ēdienu saderība: Brendijs kopā ar saldo krējumu
Degvīna
Ēdienu saderība: kaviārs, žāveta store vai lasis, dažādas gaļas uzkodas, marinētas sēnes un gurķīši, mājas siers, rudzu maize, sālītas siļķus filejas ar sīpoliem un skābu krējumu.

Redakcijas piezīmeAtvērt
Atlants