Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 25.06.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Ir
Laikposms: 2011. - 2015. g.
  • Referāts 'Organizācijas "X" vadīšanas teorijas analīze un tās uzlabošanas iespējas', 1.
  • Referāts 'Organizācijas "X" vadīšanas teorijas analīze un tās uzlabošanas iespējas', 2.
  • Referāts 'Organizācijas "X" vadīšanas teorijas analīze un tās uzlabošanas iespējas', 3.
  • Referāts 'Organizācijas "X" vadīšanas teorijas analīze un tās uzlabošanas iespējas', 4.
  • Referāts 'Organizācijas "X" vadīšanas teorijas analīze un tās uzlabošanas iespējas', 5.
  • Referāts 'Organizācijas "X" vadīšanas teorijas analīze un tās uzlabošanas iespējas', 6.
  • Referāts 'Organizācijas "X" vadīšanas teorijas analīze un tās uzlabošanas iespējas', 7.
  • Referāts 'Organizācijas "X" vadīšanas teorijas analīze un tās uzlabošanas iespējas', 8.
  • Referāts 'Organizācijas "X" vadīšanas teorijas analīze un tās uzlabošanas iespējas', 9.
  • Referāts 'Organizācijas "X" vadīšanas teorijas analīze un tās uzlabošanas iespējas', 10.
  • Referāts 'Organizācijas "X" vadīšanas teorijas analīze un tās uzlabošanas iespējas', 11.
  • Referāts 'Organizācijas "X" vadīšanas teorijas analīze un tās uzlabošanas iespējas', 12.
  • Referāts 'Organizācijas "X" vadīšanas teorijas analīze un tās uzlabošanas iespējas', 13.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  IEVADS    3
  ORGANIZĀCIJAS „TERRA” APRAKSTS    4
  VADĪTĀJS    5
  KOMUNIKĀCIJA    6
  MOTIVĀCIJA    7
  PLĀNOŠANA    8
  KONTROLE    9
  DARBU ORGANIZĒŠANAS BŪTĪBA    10
  LĒMUMU PIEŅEMŠANA    11
  SECINĀJUMI    12
  IZMANTOTĀ LITERATŪRA    13
Darba fragmentsAizvērt

SECINĀJUMI
1.Izvēlējos rakstīt tieši par šo organizāciju, jo man likās interesanti kā šīs visas teorētiskās funkcijas darbojas manis izvēlētajā restorānā.
2.Analizējot un apkopojot visu informāciju par manu izvēlēto organizāciju, secināju to, cik interesanti ir izpētīt organizācijas iekšējo struktūru.
3.Restorāns piedāvā ierobežotu ēdienkartes klāstu, jo strukturētu restorānu izejvielu daudzums ir ierobežots.
4.Tā kā manis aprakstītā organizācija ir salīdzinoši nesen uzsākusi darbību jaunajā darba tirgū, tad menedžerim piemīt visas nepieciešamās funkcijas, lai restorāns varētu uzsākt efektīvu darbību.
5.Restorāna darbinieki tiek pietiekami motivēti, lai sasniegtu kopējos mērķus.
6.Restorāns izceļas ar savu individuālo pieeju kā pēc iespējas efektīvāk panāktu organizācijas darbības attīstību.
7.Organizācija veic visādus jauninājumus, lai pēc iespējas klienti būtu apmierinātāki ar piedāvāto pakalpojumu un ēdināšanas spektru.
8.Analizējot organizāciju biju pārsteigta, cik labi tiek organizēta iekšējā vide.
Mūsdienu pasaule strauji mainās un menedžerim ir jāprot āti reaģēt uz notiekošo.

Autora komentārsAtvērt
Atlants