Vērtējums:
Publicēts: 08.07.2019.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 7 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2016. - 2020. g.
  • Referāts 'Pusdienu restorāns "Teci, teci"', 1.
  • Referāts 'Pusdienu restorāns "Teci, teci"', 2.
  • Referāts 'Pusdienu restorāns "Teci, teci"', 3.
  • Referāts 'Pusdienu restorāns "Teci, teci"', 4.
  • Referāts 'Pusdienu restorāns "Teci, teci"', 5.
  • Referāts 'Pusdienu restorāns "Teci, teci"', 6.
  • Referāts 'Pusdienu restorāns "Teci, teci"', 7.
  • Referāts 'Pusdienu restorāns "Teci, teci"', 8.
  • Referāts 'Pusdienu restorāns "Teci, teci"', 9.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  IEVADS    3
1.  PEST    4
1.1.  PEST ANALĪZE    4
2.  MĒRĶAUDITOREJA    5
2.1.  Mērķa tirgus    5
2.2.  Mārketinga mērķis    5
3.  DARBĪBAS PLĀNS    6
3.1.  Nepieciešamie resursi un izmaksas    6
  SECINĀJUMI    7
  IZMANTOTĀ LITERATŪRA UN AVOTI    8
Darba fragmentsAizvērt

SECINĀJUMI
1) Mūsdienās strauji pieaug ēdināšanas uzņēmumu skaits.
2) Ir ļoti daudzi svarīgi faktori, pēc kuriem jāvadās, lai varētu veiksmīgi atvērt uzņēmumu un gūt peļņu.
3) PEST analīze var kontrolēt dažādus uzņēmējdarbības faktorus.
4) Ir svarīgi noteikt mērķauditoreju.
5) Apzinoties, kas produktu vai pakalpojumu pirks, var izvēlēties pareizo veidu, kā veidot pareizu mārketinga komunikāciju.
6) Mūsdienās mājaslapa ir ļoti nozīmīgs pārdošanas rīks.
7) Kopējās izmaksas, lai realizētu šo mārketinga plānu nav ļoti lielas.

Autora komentārsAtvērt
Atlants